Freitag, 24. Januar 2020

Model foaie prezenta

Universitatea “Babeş-Bolyai”. Foaie colectivă de prezenţă. Co, – concedii de odihnă, I, – învoiri şi concedii fără salariu. Facultatea de Fizică.


Mai multe detalii poti citi aici . Bp - boala profesionala, N - Absente nemotivate. Am - accident de munca, Prm - program redus maternitate. FOAIE COLECTIVA DE PREZENTA ( PONTAJ ) . Cu aceasta ocazie, va readucem in atentie modelul de pontaj - foaie colectiva de prezenta - in format editabil MS Excel, foarte util mai ales ca . Va supunem atentiei in cele ce urmeaza un model de pontaj - foaie colectiva de prezenta - in format editabil MS Excel, foarte util mai ales ca se . Bo, - boala obisnuita, O, - obligatii. Foaia colectiva de prezenta este un formular tipizat ce are formatul Acu orientare vedere. Blocul de foi colective de prezenta contine un numar de 1file , . Formular tipizat, format A hartie offset de gr.


Iti mai recomandam si. Gratuit download model foaie colectivă de prezenţă formular excel. N – Absenţe nemotivate. Condica de prezenta cu ora de inceput si de sfarsit – model. Am – Accidente muncă.


Prm – Program redus matern. Prb – Program redus boală. Cu aplicația de pontaj online iFlow, tot acest procedeu pentru calcularea salariului este mult mai ușor. Flow – foaia colectivă de prezență.


De regula, acest lucru se facea in trecut si in unele cazuri se mai face si astazi prin pontaj intr-o asa-numita foaie colectiva de prezenta. Co- concedii de odihna I - invoiri si c. Bo - boala obisnuita O - obligatii. Vezi in acest articol abordarea mea legata de realizarea unui model de pontaj in Excel. Model Pontaj - foaie Prezenta. Nume și prenume copil.


Model foaie prezenta

Prezența zilnică (cf. structurii anului școlar). Total absențe nemotivate.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts