Dienstag, 28. Januar 2020

Foie colectiva de prezenta

Universitatea “Babeş-Bolyai”. Foaie colectivă de prezenţă. Co, – concedii de odihnă, I, – învoiri şi concedii fără salariu. Facultatea de Fizică. Foaia colectiva de prezenta este un formular tipizat ce are formatul Acu orientare vedere.


Blocul de foi colective de prezenta contine un numar de 1file , . Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului. Bp - boala profesionala, N - Absente nemotivate. Am - accident de munca, Prm - program redus maternitate.


FOAIE COLECTIVA DE PREZENTA (PONTAJ) . Angajatorul poate stabili singur acest lucru prin . Pontajul este operațiunea prin care se înregistrează prezența salariaților. Sistemul de pontaj electronic angajati CREASOFT ofera acces la multiple rapoarte: Condica de Prezenta, Foaia Colectiva de Prezenta , Intarzieri, Ore . Flow – foaia colectivă de prezență generată automat, la un click distanță. Flow îți pune la dispoziție două variante de pontaj, singurele de . Model Pontaj-foaie Prezenta.


La orice unitate, oricat de mica, este o condica de prezenta iar dupa aceasta se intocmeste foaia colectiva de prezenta si statul de salarii. N – Absenţe nemotivate. Am – Accidente muncă. Prm – Program redus matern. Prb – Program redus boală.


Va rugam sa ne precizati daca formularul tipizat de foaie colectiva de prezenta are o reglementare legala. Daca nu exista un formular tip de pontaj, reglementat. Cu aceasta ocazie, va readucem in atentie modelul de pontaj - foaie colectiva de prezenta - in format editabil MS Excel, foarte util mai ales ca . Carnetul are 1de file, rubrici pozitionate orizontal. RON Procedura de sistem privind intocmirea pontajului.


Procedură care descrie un proces sau o activitate care se. Hartie offset: Tipar fata verso. Pontaje, ofera posibilitatea elaborarii de foaie de pontaj. Disponibilitate: În Stoc.


IntrebariRaspunsuri. Prețurile și informațiile de pe . Pretul variaza in functie de cantitatea comandata, dupa cum urmeaza: . OK EvidentGroup utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Transport gratuit peste 250 .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts