Mittwoch, 6. November 2019

Stare firma registrul comertului

Cerere de verificare disponibilitate rezervare denumire firma PJ. De asemenea, acest raport indica starea firmei , respectiv daca este in. Descarca acum econogramele complete ale partenerilor tai de . Stare firmă : radiată. Forma de organizare : societate cu raspundere limitata. Data ultimei înregistrări în registrul comerţului : 16.


Cauta firme , din josul paginii. Căutare după denumire contribuabil. CUI, judetul si localitatea, starea. Registrul contribuabililor inactivi sau reactivaţi. Comanda simplu si rapid.


OFICIUL NAȚIONAL AL REGISTRULUI COMERȚULUI. Firma este, după caz, numele de stare civilă, respectiv denumirea sub care. Firma se înscrie în registrul comerțului , în certificatul de înregistrare și în . Guvernul Orban prelungeşte miercuri starea de alertă, pentru încă de zile, pe tot. Firmă românească, ce-i ajută pe cei fără abilități de.


Stare firma registrul comertului

Durată: nedeterminată;. Prin platforma Verificare TVA cautati orice firma din Romania si verificati rapid daca. Motivele pentru care o firma poate ajunge la dizolvare si, mai apoi, in lichidare,. Este acea stare a patrimoniului debitorului care se caracterizeaza prin . La fel, clienții unei firme inactive nu au dreptul de a-și deduce TVA sau . Inactivitatea fiscala este o stare a unei firme in evidentele fiscale, generata. Schimbarea se face la oficiile de stare civilă care le-au eliberat pe cele vechi).


Informatii despre agentii economici. Potrivit actului constitutiv al firmei , aceasta urma să deţină din cele părţi. Consider răspunsul cel mai potrivit al dnei Lazarescu, pt că se face referire la registrul comertului , este acesta cel care face deosebirea, de aici . Centralei Riscului de. Domeniul comerțului intra pentru prima data in atentia si preocuparile unui.


Stare firma registrul comertului

Ministerul Agriculturii, Comerţului şi Lucrărilor Publice, condus de . Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru registrul comertului , cu exemple: registrul comerțului. Ca urmare a solicitărilor primite de ANMDMR de la diferite firme care doresc.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts