Dienstag, 26. November 2019

Eliberare buletin program

Program de lucru cu publicul. SEDIUL ADMINISTRATIV – Str. Eliberarea actelor de indentitatea, in regim de urgenta, ( zile lucratoare ) se . Pentru cazurile deosebite se poate elibera o carte de identitate in ore, . Nu se depășește programul de lucru cu publicul.


EVIDENŢA PERSOANELOR ( BULETINE ). Vă rugăm verificați programul de pe prima pagină pentru birourile de . Acasa Pagina principala Contact Pagina de contact . Serviciul de Evidenţă a Persoanelor şi Ghişeu unic. Centrul Comercial Someşul et. Strada Victoriei, nr.


Pentru a afla programul de lucru cu publicul selectați de mai jos S. Comunicat privind programul de lucru cu publicul în perioada stării de alertă. Pentru eliberarea actului de identitate, minorul va fi însoţit de un reprezentant . Anunț eliberare carte de identitate. Termenul de soluţionare a cererilor pentru eliberarea unui act de identitate este de până la 30. Acest program este valabil pe perioada stării de alertă, începând cu data de 02.


Ziua, Primiri acte, Eliberări acte. PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL. Luni, 08:- 12:00 . Carte de identitate provizorie pentru cetăţenii români cu domiciliul în . Ghiseul SDRS isi va relua activitatea in data de 03. Multumim pentru intelegere!


Aplicația afișează în timp real intervalele orare disponibile. Incinta Mall Veranda, str. ELIBERARE DOCUMENTE – luni, marţi:. Sector Bucuresti – tel.


Eliberare buletin program

Cerere pentru eliberarea actului de identitate ca urmare a schimbării domiciliului. Plata taxei de eliberare a actelor de identitate sa va face la sediul Primariei Chiajna din Str. Depuneri si eliberari carti de identitate.


Pentru a-și reînnoi buletinul de identitate, persoanele trebuie să prezinte, . Află ce documente sunt necesare pentru eliberarea de permise și înmatriculări auto. Cererea pentru eliberarea Cărții de Identitate (CI) se primește numai dacă este listată .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts