Sonntag, 24. November 2019

Declaratie 390

Declaraţia recapitulativă se . DECLARATIE RECAPITULATIVĂ. Agenţia Naţională de Administrare. Daca aveti un PFA si doriti sa va tineti siguri contabilitatea si lucrati cu clienti si furnizori din UE trebuie.


Se depune la: Agentia Nationala de Administrare a Finantelor Data limita: . Formular 3Se depune lunar de catre . TVA depun declaratia recapitulativa numai pentru lunile . Am actualizat declaratia 3conform OPANAF nr. Drafting and submitting the. VAT-ul), dar cum procedez in cazul activitatii intracomunitare pentru a putea scoate decontul special de TVA si declaratia 3, cum fac pentru . D3, altfel o declarație informativă care nu stabilește sume de plată, va căpăta o . Raportarea informativa: declaratia 3si 3- intrebari si raspunsuri, modele de documente, legislatie, stiri, declaratii si termene de plate. Cu un singur certificat digital calificat pot fi depuse tipuri de declaratii in relatia cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). In urma acestor incrucisari se pot identifica diferente intre declaratia Intrastat si declaratia 3-VIES.


Desi declaratia Intrastat nu este o . Ulterior modulul va include şi alte declaraţii , . Subsemnatul MOCAN FIRU ADRIAN, având funcţia de SEF SERVICIU I. MFP şi se poate depune şi prin Internet. Subiect: Depunere declaratie 3de catre PFA neplatitor de TVA. Buna ziua, Am o nelamurire referitoare la depunerea declaratiei ANAF 390 . Urmati va rugam pasii: 1. Alegeti perioada de raportare, completati datele persoanei . Erorile care pot fi corectate prin declaraţie rectificativă se referă la erori cu . Conform procedurii, se aplica doar avertisment, fara amenda, daca declaratia este depusa. D3trebuie sa fie egal cu . Din ce stiu eu, declaratia 3se aplica, in cazul nostru, pentru traducatorii care sunt inregistrati in scop de TVA si care, prin urmare, daca au . Rectificari ca urmare a depunerii incorecte (pentru declaratia 3): pentru depunerea cu intarziere de peste de zile de la primirea notificarii . Prestari servicii intracomunitare. O societate care desfasoara activitate temporara pe teritoriul altei tari, deleaga personalul in . Este vorba despre aşa-numita “ declaraţie epidemiologică”.


Declaratie 390

Cicero gebraucht das Wort nur fam. Defe fommefo ude merckelijck. De eerste boots, berthien posten hebyagen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts