Freitag, 1. November 2019

Oammr brasov acte necesare

Copii legalizate după actele de studii de specialitate: diplome de licenta, diploma de școala postliceala, etc. Copie după diploma de bacalaureat, după . Acte necesare eliberarii AVIZULUI. In copie : Asigurare de malpraxis cu daune morale. R Filiala Brașov anunță că începând cu data de. Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza o experiență mai bună de navigare.


Acordarea avizului pentru anul în curs se face pe baza următoarelor documente și îndeplinirea cumulativă a acestor cerințe: Certificatul de membru și avizul . Dupa terminarea cursurilor de asistent medical in cadrul unei Scoli Postliceale sau Universitati, urmatorul pas este obtinerea Certificatului de Membru. DOCUMENTE NECESARE PENTRU OBTINEREA AVIZULUI DE LIBERA PRACTICA. COPIE DUPA ACTUL DE INDENTITATE, COPIE DUPA ACTUL CARE ATESTA DUBLA CETATENIE – dupa caz.


Obtinerea certificatului de membru sau inscrierea in colegiu. Documente necesare informarii si obtinerii consimtamantului pacientului. Spitalului de obstetrica-ginecologie si pediatrie REGINA MARIA Brasov.


Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea a patru posturi cu norma intreaga de medic in specialitatea . Program Casierie Brasov : L-J: 08. Dosarul trebuie sa cuprinda in principal urmatoarele acte (toate in copii legalizate):.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts