Mittwoch, 10. Juli 2019

Model de nomenclator arhivistic

Model de nomenclator arhivistic

NOMENCLATOR ARHIVISTIC. Aprobat prin Ordinul (Decizia) nr. Continutul pe scurt al problemelor la . APROBAT PRIN DISPOZITIA NR. Nomenclator arhivistic. Activitatea cercurilor pedagogice 22.


Inventarele arhivistice i procesele verbale de predare primire 23. Vă propunem un model de nomenclator arhivistic care conţine informaţiile generale din cadrul unei societăţi. Puteţi să îl adaptaţi în funcţie de documentele. Consultanță GRATUITĂ❗pentru întocmire nomenclator arhivistic , dincolo de serviciile de arhivare a documentelor.


AL COLEGIULUI FARMACISTILOR DIN JUDETUL. De exemplu, termenele de pastrare a documentelor contabile difera de termenele de pastrare a documentelor de resurse umane, al documentelor notariale . Având în vedere necesitatea aprobării nomenclatorului arhivistic al documentelor. Anexa – Pagina de gardă dosar- Model. Extras din nomenclatorul arhivistic.


Model de nomenclator arhivistic

Biroul compartimentul de arhiva. Borderouri centralizatoare (anexe) cu. Va rog frumos daca aveti un nomenclator arhivistic actualizat pentru scoala gimnaziala in format editabil si sunteti draguti sa-l postati.


Legea Arhivelor Nationale nr. Conducerea unitatii . Se aprobă, Se confirma,. Puteti obtine cel mai bun pret pentru nomenclator arhivistic prin intermediul serviciului de cereri de oferta.


Cereri privind elibererea nomenclatorului stradal,sau alte documente. Comisia de selecţionare. Indicativul unităţii arhivistice (dosarul) după nomenclator se formează dintr-o . Parva si Primaria comunei Parva,judetul Bistrita-Nasaud.


Operaţiunea de evaluare a documentelor sau de apreciere a valorii acestora este activitatea de stabilire a . R-31), potrivit modelului din anexa . Ref: nomenclator arhivistic. Este vorba de respectarea modelului pentru Registrul de. Document privind model de calcul si plata al. Dosarele de convocare, procese verbale ale sedintelor.


Model de nomenclator arhivistic

Consiliului de Administratie.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts