Donnerstag, 18. Juli 2019

Anaf contribuabili

Administrare Fiscală pentru aprobarea Listei marilor contribuabili şi a Listei contribuabililor mijlocii. Direcţia Generală de administrare a marilor contribuabili. Direcția Generală de Administrare a Marilor . Contact Asistenta contribuabili Bucureşti.


Anaf contribuabili

Spatiul Privat Virtual: Plata obligațiilor fiscale către ANAF , prin SPV. Indiferent de organul fiscal din regiunea București (Municipiul București sau județul Ilfov), la care sunteți arondat, datele de contact sunt: - pentru îndrumare. Marii contribuabili vor conecta casele de marcat cu jurnal electronic la serverele ANAF în termen de trei luni începând cu iulie, până la 30 . ANAF va trimite notificări tuturor contribuabililor care nu au depus declaraţiile fiscale şi care nu au cerut regim derogatoriu, astfel încât să fie . Dragu, MFP: Există într-adevăr erori în scriptele ANAF privind lista cu restanţierii persoane fizice,Anchetă după . ANAF reamintește tuturor contribuabililor că pentru a beneficia de îndrumare și asistență telefonică au posibilitatea de a apela la Call-center, . ANAF va transmite notificări tuturor contribuabililor care nu au depus declarațiile fiscale și care nu au solicitat regim derogatoriu, astfel încât . Lista întâlnirilor cu contribuabilii este disponibilă şi pe site-ul ANAF , în secţiunea INFO PUBLICE. Impozitul forfetar ar putea fi mai indicat atât pentru mediul de afaceri cât şi pentru ANAF , în condiţiile în care 45.


Contribuabilii interesaţi să participe la aceste întâlniri pot afla . Programarea online la ANAF : cum decurge procedura? La solicitarea contribuabililor , transmisa prin intermediul Formularului de. Conducerea activitatii de . Agenția Națională de . Ionuţ Mişa, noul şef al ANAF : Marii contribuabili au pondere în taxe de în România şi de în Germania şi Franţa (Ziarul Financiar).


Anaf contribuabili

Orientarea actiunilor ANAF spre îndrumarea contribuabililor pentru. Servicio público y gubernamental. Sector București. Gratuit › termenul-de-solutionare-a-cererilor.


Spre exemplu, într-un caz, reclamanta a susținut că a înregistrat la A. ANAF a suplimentat documentele acceptate pentru aprobarea înregistrării de la distanță, în SPV. Spațiul Privat Virtual (SPV) este un serviciu . ANAF anunţă măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri. Categoriile de contribuabili beneficiari ai bonificaţiilor prezentate anterior sunt . Reprezentanții instituției reamintesc contribuabililor că obligațiile. ANAF a anunţat că a instituit o serie de facilităţi fiscale pentru contribuabilii plătitori de impozit pe profit.


Anaf contribuabili

Studiu EY: dintre contribuabili consideră că un control ANAF le va impune sume suplimentare de plată. Deși toți directorii financiari .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts