Dienstag, 2. Juli 2019

Declaratia 212

Persoanele care realizează venituri din activități economice . Raspuns ANAF: Se depune o declaraţie 2sau rectificativă a acesteia , în care se completează câmpul „Data încetării activităţii” cu data radierii PFA. Ce se poate face in acest caz? Trebuie luat în considerare . Capitolul II din declaraţia. Contribuabilii care au depus deja declarația unică pentru veniturile. Descărcați formularele.


Conform codului fiscal, orice persoană fizică poate redirecționa. Cod de identificare fiscală din străinătate. Depunerea declaraţiei.


Termeni-cheie: persoane fizice, declaraţia unică, impozit pe venit, contribuţii. Ce taxe avem de platit la inceput de an? DECLARAŢIE UNICĂ privind impozitul pe venit.


Declaratia 212

La începutul anului am depus declarația veche (604). Buna ziua, Am venituri din chirii, un pfa taxi si am contract de mandat la o Asociatie de . ANAF - Spatiu Privat Virtual - lipsa declaratie 2- Forumul. Am depus prin iunie pe APV declaratia 2si tin minte ca imi afisa in interfata mesaje, unul referitor la depunerea declaratiei si altul referitor . Clarificările Fiscului privind depunerea declarației unice. Declaratia 2- PFA.


Stiri Economice stirileprotv. Sute de mii de români mai au la dispoziţie câteva zile pentru a depune la ANAF declaraţia unică pentru alte venituri decât cele din salarii. Agenția Națională de Administrare . Cine depune declaratia unica 2? PFA, titulari ai intreprinderilor . Daca te numeri printre ei, trebuie sa depui declaratia 2la pariuri pana la data de iulie anul curent. In mod normal, termenul limita era 25 . Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a organizat în data de 18. Dispoziții ale primarului.


Episodul - Formularul unic - 2, gazda Claudia Sofianu. Cei care au retras bani de la casele de pariuri in . Ce este declaratia 2? Nou introdusă în legislația fiscală, declarația unică 2este un astfel de document (titlu de creanță fiscală), pe care Fiscul îl poate folosi . Pentru a completa Formularul 2, trebuie să parcurgi următorii pași: 1. Are obligatia de a plati CAS, CASS ? Dar daca persoana fizica ce inchiriaza este .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts