Mittwoch, 10. Juli 2019

Cerere concediu online

Inapoi la pagina principala: Formulare Download atasamente: Formular_solicitare_concediu. Mentionez ca am dreptul la ……. Menționez că am beneficiat până în prezent de zile de concediu de odihnă pe. Prin programare individuala se poate stabili data efectuarii concediului sau perioada in care salariatul are dreptul de a efectua concediul , . Nu aveti salvata nicio adeverinta de concediu.


Cerere concediu online

Parte care se completeaza de catre intreprindere:. Toți angajații pot introduce cereri de concediu online. Self Service Angajați. Implică personalul în activitățile HR, oriunde ar fi. Monitorizarea concediilor.


PLATFORMA PENTRU TRANSMITEREA ONLINE A DOCUMENTELOR SEMNATE ELECTRONIC. Adeverință pentru concedii medicale. Că tot e vară afară iară, să luăm primul tip de . Cerere concediu de odihnă. Depunerea unei petitii online 2. Verifica online existenta cardului la CASMB si cerere de eliberare 5. Activitati conexe transportului rutier - activitati de intermediere a operatiunilor de transport rutier public. CERERE eliberare licenţă pentru activităţi conexe . SOKA-BAU verifică obligația de participare a fiecărei întreprinderi străine și pune în aplicare procedura de concediu.


Cerere concediu online

Către portalul de înștiințare online. Concediul de odihnă poate fi întrerupt, la cererea salariatului, pentru motive obiective. Botoșani prin care se solicită calitatea de asigurat pentru concedii și indemnizații;.


Declaratia de asigurare pentru concedii și . Concediul și indemnizația de creștere a copilului se acordă părinților. Creați un document nou și editați simultan cu alte persoane, de pe computer, telefon sau tabletă. Rezolvați sarcinile cu sau fără conexiune la internet.


Stimaţi studenţi, Aplicaţia online de depunere a c. Copia concediului pentru sarcină și lăuzie sau adeverința eliberată de plătitorul indemnizației de. Dosarele se pot depune la Directia de Sanatate Publica a Judetului Cluj din Cluj-Napoca, str. I, Camera 1- Secretariat, . ANEXA 9-CONTRACTUL DE COLABORARE ANEXA 11-CONTRACT DE GRUPARE ANEXA 14-ACT CONSTITUTIV SCPRL ANEXA 15-STATUT SCPRL .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts