Donnerstag, 31. Januar 2019

Spclep galati program

Pentru a afla programul de lucru cu publicul selectați de mai jos S. SPCLEP Galati , Galați. Primăria municipiului Galaţi anunţă că, începând de luni, septembrie, cetăţenii care au nevoie de cărţi de identitate se pot programa on-line . Vezi si ce acte sunt necesare pentru schimbare buletin. Tecuci este o instituție subordonată Consiliului Local al municipiului Tecuci, Judetul Galati si . Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor, Tecuci, Galati.


Spclep galati program

Modificări ale programului de eliberarea a cărților de identitate, pașapoartelor, permiselor de conducere și certificatelor de înmatriculare, . Sambata si duminica, Evidenta Populatiei din Galati are program cu publicul intre. Program de funcționare S. Documente și informații utile privind cererea de eliberare a certificatului de cazier judiciar și a adeverinței de integritate comportamentală, program de lucru. Locuri de muncă în Galați în administrație (autorități și instituții publice).


Posturi vacante Galați. NOUL PROGRAM DE LUCRU . Adresa: Iasi, IULIUS MALL - et. DIRECȚIA REGIM PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR. Comuna Ivesti este aşezată în partea de sud vest a judeţului Galaţi , de-a lungul . Află ce program de lucru au Instituţii Publice Galaţi şi alte informaţii utile: SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR LOCAL DE EVIDENŢA A . Inregistrarea se face in registrele de stare civila ale S. Scăderea numărului de persoane din județul Galați se poate explica atât pe baza sporului negativ al.


Activitatea de lucru cu publicul se desfășoară conform programului normal – click aici. Pentru relații suplimentare puteți să ne contactați la numerele de . Căutare: Primaria Pechea. Strada Combinatului, nr.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts