Dienstag, 22. Januar 2019

Acte pentru certificat constatator registrul comertului

Serviciul online InfoCert furnizează certificate constatatoare și furnizare informaţii. Cerere-comandă eliberare acte , bifat la pct. Registrul Comerţului ). Certificat constatator pentru: □licitaţie. Eliberare certificate constatatoare online.


Acte pentru certificat constatator registrul comertului

Comanda simplu si rapid. Prima platforma privata care iti ofera certificatul constatator online. Un serviciu asigurat de ore din 2 timp de 7 . Majoritatea Administratiilor financiare cer un dosar cu copii dupa toate actele societatii.


Actele prevăzute la alin. Tariful pentru eliberarea de către oficiile registrului comerţului de pe lângă tribunale de certificate constatatoare , în cuantum de lei, este . Copii certificate de pe actele de procedură publicate în Buletinul. Ce acte se elibereaza solicitantilor cererilor de inmatriculare si inregistrare?


OFICIUL REGISTRULUI COMERȚULUI de pe lângă TRIBUNALUL. CERTIFICAT CONSTATATOR. Nu se desfăşoară activitățile prevăzute în actul constitutiv sau modificator.


Pentru a ne ocupa noi de acest serviciu avem nevoie de urmatoarele acte. Ai nevoie de certificate constatatoare pentru firma ta? Colegiul Medicilor - Str.


Acte pentru certificat constatator registrul comertului

Menţionare acte : Depunere dovadă prelungire valabilitate sediu firmă. Ceritificatul Constatator : documentul prin care se confirma ca declaratia pe. RECOM online efectuat de Banca;.


Actul de infiintare al . ORCT de la vechiul sediu de unde vor fi. ACTELE ÎNCĂRCATE TREBUIE SĂ FIE VALABILE, SPITALUL AVÂND . Chiar daca nu ati scos niciodata nu trebuie sa va impacientati. Termenul de eliberare a certificatului constatator este de zile lucrătoare, calculat de la data înregistrării cererii.


Cererea va fi însoţită de următoarele acte. Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru registrul comertului , cu exemple: registrul comerțului. Introduceti CUI-ul firmei si datele de contact. CUI - Codul unic de identificare al societatii.


Anexa la certificatul de înregistrare constituie actul administrativ emis de. Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului , înregistrarea. Modele acte constitutive: SRL.


Nu se apostileaza copia după sentinţa civilă făcută la notar, ci numai eliberată de instanţă.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts