Donnerstag, 17. Januar 2019

Compromis sinonim

Compromis sinonim

Dicţionar de sinonime , anagrame și paronime. Ce sinonime are compromis ? Găseşte toate sinonimele şi antonimele lui compromis în acest dictionar explicativ al limbii române. Găsește definiţia lui compromis şi sinonime în dicționarele româneşti. COMPROMÍS compromisuri , s. Un compromis sau o clauză compromisorie este (în materia de drept), o stipulare. Alors discutons ensemble et cherchons un compromis.


Compromis sinonim

Général Windu, peut-être pouvons-nous trouver un compromis. Sinonime ( compromis ). Traducere vocală, funcționalități offline, sinonime , conjugare, jocuri educative. Les synonymes du mot compromis. Acest moto al companieie a devenit sinonim cu calitatea . Pot fi compromisuri tehnice sau politice sau religioase sau de orice altă natură. Compromisurile acceptate de biserică în perioada comunistă au fost rezultatul.


What Does The Term “Nonbinary” Really Mean? The Forgotten Verses Of “The Star-Spangled Banner”. See The Synonym Of The Day.


Compromis sinonim

Râd (sau ar râde) și câinii (sau și curcile, ciorile) de cineva = se zice despre cineva care s-a făcut de rușine, s-a compromis. Remanufacturat este sinonim cu nou: procesul de remanufacturare pentru . Ioan Sabau Pop, avocat - Care a fos. BCE apreciază modificările aduse prin textul de compromis al Consiliului (11),.


Privind în viitor, promitem să nu facem niciun compromis în privinţa fiabilităţii şi. Miele este sinonim cu rezultatele de vârf combinate cu un consum minim de . Este mai bine să faci un compromis în privința locației . Unilux este aceasta: numai produsele de o calitate fara compromis , parasesc fabrica. Vreme îndelungată, termenul a fost sinonim cu unsexy și cu o modă atât de . România, BenQ este sinonim cu un producător de monitoare şi.


Compromis sinonim

Guvernarea comunistă a compromis conceptul de integrare. Chiar dacă există o diferență între un alfabet indian ca personaj și un alfabet latin, ele se pot întâlni cu siguranță la un punct sinonim în ceea ce privește . A) Termen folosit adesea ca sinonim al introiectiei. Pentru cei mai mulţi oameni compromisul este un semn de laşitate.


Pentru mine cuvîntul „ compromis “ este sinonim cu cuvîntul „viaţă“ . Este de fapt negocierea unui compromis între puncte de vedere, nevoi sau atitudini ostile sau.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts