Freitag, 25. Januar 2019

Acte pentru buletin

Acte pentru buletin

Lista completă cu documente în cazul buletinului expirat sau pierdut, în caz de schimbare domiciliu . Actele pentru schimbarea buletinului nu sunt neapărat multe la număr însă orice act lipsă vă poate provoca neplăceri atunci când ajungeți în . Serviciul se referă la eliberarea actului de identitate la : expirarea termenului de valabilitate, modificarea datelor de stare civilă, anularea . DOCUMENTE NECESARE: 1. Informaţii generale despre actul de identitate. Actul de identitate care se eliberează cetăţeanului român este cartea de identitate. Cartea de identitate se. C, incinta City Park Mall - etajul I, aripa noua. Actele se prezinta in ORIGINAL - nu se accepta copii legalizate.


Acte pentru buletin

La implinirea varstei de ani, minorul se . ELIBERAREA ACTELOR DE IDENTITATE. PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL SE SUSPENDĂ PENTRU DEZINFECȚIE. Programare online acte de identitate. Eliberarea actelor de identitate ( buletin ). Act de identitate temporar, . La Serviciul de Evidenta a Persoanelor si Ghiseu Unic din cadrul Directiei de Evidenta a Persoanelor a municipiului Satu Mare pot solicita eliberarea . Termenul efectiv de eliberare a actelor de identitate - stabilit la nivelul. Clic aici pentru descarcarea cererii ANEXA – Atentie: se listeaza fata-verso.


A iar cele două pagini trebuie să se regăsească pe aceeași foaie (față și verso). N ATENŢIA CETĂŢENILOR CARE SE ADRESEAZĂ. SERVICIULUI EVIDENŢA INFORMATIZATĂ A PERSOANELOR. Cererile pentru eliberarea actelor de . Cerere pentru eliberarea actului de identitate - Anexa 11( se listează pe o singură foaie A faţă - verso). Când trebuie să schimbăm buletinul , care este procedura, în cât timp vom avea noua carte.


Acte pentru buletin

Nu există informații disponibile pentru această pagină. Incepand cu data de 01. Buhoci se vor adresa pentru eliberarea actelor de identitate la Serviciul Public de Evidenta a Persoanelor . ACTE NECESARE FOARTE IMPORTANT – actele se prezintă în ORIGINAL – nu se . Pentru respectarea măsurilor de distanţare socială accesul în instituţie este limitat la cel mult 2 . Dacă îți expiră buletinul sau împlinești vârsta la care ar trebui să ai unul, trebuie să știi . Doriți o programare pentru depunere acte ? Acte necesare, la avizierul.


Stabilire reședință (flotant). Biroul de Evidenta a Persoanelor nr. Primiri-eliberari acte de identitate .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts