Mittwoch, 5. August 2020

Starea civila vaslui

Rectificarea actelor de stare civilă , transcrierea certificatelor în registrele româneşti, etc. Publicatii Căsătorii. Anularea, completarea sau modificarea actelor de stare civilă şi a menţiunilor inscrise pe acestea se poate face numai in temeiul unei hotărari judecătoreşti . Prin act de identitate se inţelege cartea de identitate sau cartea de identitate provizorie şi buletinul de identitate. Declaraţia de căsătorie . Din aceasta saptamana, certificatele de cazier judiciar se elibereaza de la ghiseul deschis pe partea laterala a Inspectoratului de. Taxe pe linie de stare civila.


Vaslui ( incinta Centrului de Afaceri ). Taxa procesare dosar. Oficiere casatorie in ziua de sambata. Divort pe cale administrativa. Harta: Localizare pe . Serviciul de stare civilă al Municipiului Bacău introduce posibilitatea de programare online pentru transcrierea certificatelor de stare civilă eliberate de . Compartimentul protectie civila.


Muntenii de Jos vaslui. Certificatele de stare civilă se eliberează persoanelor îndreptăţite, odată cu întocmirea. Transport la sectia de pasapoarte buletine stare civila ! Welcome to Primaria Comunei Vetrisoaia, Judetul vaslui Click to listen highlighted text! Primarul are in subordinea sa un aparat propriu ce comunica cu locuitorii comunei.


Ultimele documente adaugate. S-au întocmit planuri de trecere de la starea de pace la starea de război prin. Colecţia familiei Frimu. Naţionalitate: română.


Domiciliu: sat Siliştea, com. Pregătire: administraţie publică. Stare civilă : căsătorit. Studii: universitare, Spiru Haret. Suprafata totala a comunei este de km2.


Starea civila vaslui

PRIMARIA COMUNEI CODAESTI. Data casatoriei : _15. STAREA CIVILĂ COMUNE întocmit de d-na Cristina.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts