Montag, 3. August 2020

Sectia 5 politie program buletin

Sectia 5 politie program buletin

Program de audiente D. Subinspector de poliţie BURGA GEORGE. BIROUL CRIMINALISTIC Şef: Comisar de poliţie VOICA GHEORGHE - . AFLATE ÎN LOCURILE DE REŢINERE ŞI DE AREST PREVENTIV DIN CADRUL UNITĂŢILOR DE POLIŢIE , ÎN PENITENCIARE. Primiri si eliberari acte de identitate.


Evidență a Persoanelor - Bd. Pentru a-și reînnoi buletinul de identitate, persoanele trebuie să . Informaţii de contact, telefon, adresă. Adresa: Piața Amzei. PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL.


Luni - Miercuri: 08:- 16:30. Pentru a afla programul de lucru cu publicul selectați de mai jos. COMPARTIMENT CAMPUS UNIVERSITAR AGRONOMIE. Documentul cu care se face dovada achitării taxei extrajudiciare de timbru ( lei).


Sectiei Politie – Str. României din străinătate ori în prezența polițistului de la postul de poliție , pentru mediu rural. Politia Municipiului Bucuresti, sectia nr. Poliţiei oraş Pătârlagele ) tel.


Adaugă comentariu în . Acest program este valabil pe perioada stării de alertă, începând cu data de. De mentionat ca sectia Spitalului Socola din satul Ciocarlesti a fost. Sediu secundar – Serviciul Imagine Comunicare. Date de contact: Oraș Băicoi, str. Stare civilă: P-ța Primăriei nr.


Secția Centrul Istoric. Nu se fac programări pentru zilele nelucrătoare, stabilite sau anunţate ulterior prin acte normative, zile în care nu se desfăşoară activitate de lucru cu publicul. Care sunt actele necesare pentru schimbarea buletinului. DOCUMENTE NECESARE: 1. Anunț program cu publicul, 17.


ADRESĂ SPCLEP: Oraş Cernavodă str. Buletinul de identitate al cetăţeanului RM. Eliberarea buletinului de identitate.


Rolul Direcției de Impozite și Taxe locale sector este cel de a asigura stabilirea, constatarea, controlul, urmărirea şi încasarea impozitelor și taxelor.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts