Freitag, 26. Juni 2020

Ultimele stiri externe rusia

Ultimele stiri externe rusia

Citeste stiri din Rusia si despre Vladimir Putin. Planul de ultimă oră prin care. Rusia denunță „agresivitatea” Rusia - Sputnik ro. Ultimele știri din Rusia. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje.


Citește cele mai importante știri externe de ultima oră din politică, economie, divertisment, sport. Urmărește ultimele știri internaționale pe stirileprotv. NATO, ONU, relatii internationale.


Familia americanului condamnat in Rusia pentru spionaj asteapta un schimb de prizonieri: Rusia l-a pastrat pe fratele meu pentru un singur . Cele mai importante lucruri de stiut despre Rusia. CELE MAI NOI ȘTIRI DESPRE RUSIA. Confidențialitatea datelor dvs.


Ultimele stiri externe rusia

Tehnologiilor de tip . Afla ce se intampla in lume doar pe B1. Exclusivitati si braking news-uri publicate de jurnalisti cu experienta. Ai cele mai importante evenimente din lume, știri din diaspora și relatări de la corespondenții din străinătate. Fii la curent cu cele mai noi stiri externe. Vezi stiri din SUA, China, Rusia.


Rusia a decis să-şi redeschidă ambasada în Libia, a anunţat vineri ministrul de externe rus Serghei Lavrov, într-o întâlnire cu Aguila Saleh, . Rusia a fost vizată de atacuri externe lansate de inamici care transmit ştiri false despre coronavirus pentru a genera panică, a declarat miercuri . Europa Libera, interne, regionale și din lumea întreagă. Moldova și fosta URSS, fostul spațiu sovietic. Politică, economie, justiției . Ziarul Financiar va ofera zilnic stiri economice din Romania, noutati interne si externe , analize, studii de caz. Rusia este o tara care se intinde pe doua continente si anume Europa si Asia, cu o suprafata de 17.


Sectiunea Actualitate din Hotnews. Stiri si articole - Externe. Acum ore - Ministrul Afacerilor Externe Ivica Dačić a declarat că frontierele Bosniei Herțegovina și ale Bulgariei la momentul de față sunt deschise. Rusia și China au dat un nou vot de veto în problema Siriei.


Atenționare COVID-19. Declarație intrare pe teritoriul Bulgariei – AICI. Acum zile - La iulie zeci de mii de oameni din regiunea Habarovsk din Rusia au participat la o acțiune de protest în apărarea guvernatorului regiunii, . El va fi primit la Casa Albă de omologul său american, Barack . Preşedintele rus, Dmitri Medvedev, a început, astăzi, o vizită în Statele Unite.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts