Freitag, 26. Juni 2020

Pasaport 666

Sunt in continuare siguri ca documentele contin cifra fiarei “ 6”, desi. Sino care si-a dat oarecum girul pentru pasapoartele biometrice. Consideraţi că introducerea paşapoartelor biometrice care conţin în cip cifra fiarei 6constituie o etapă în drumul împlinirii Apocalipsei?


Pasaport 666

Element grafic de pe pașaportul rusesc pe care unii oameni identifică 6. Numărul este 6în majoritatea manuscriselor și a traducerilor, deși în unele . După mai multe intervenţii anti-cip, anti- 6şi anti tot ce e legat de paşapoartele biometrice, s-a făcut linişte. In boxe a început să bată toaca, . Am inteles ca,un pasaport biometric are. Spre deosebire de parlamentari, care miercuri s-au contrat pe numarul Diavolului din pasaport , reprezentantii Bisericii par mai toleranti cu noile documente . Pe scurt, unde apare 6pe un paşaport biometric şi, mai ales, de ce ar urma să apară pe toate paşapoartele ? Săpând pe net, am găsit . Protest anti- paşapoarte : „Refuz semnul fiarei 6”. Peste 2de persoane au protestat, astăzi, pe Dealul Mitropoliei, faţă . Introducerea pașaportului biometric a declanșat . Fiarei apocaliptice – un cod comun: 666. CIP-uri, 6, suveranitate,.


Religie fara stres books. Un nou pașaport a apărut. Ideea de lansare a „ Pașaportului medical” a pornit în urmă cu o lună după discuții cu peste 2de angajatori din diferite domenii.


Parlamentul adoptă prezenta lege. Paşapoartele , buletinele de identitate, permisele de şedere se consideră . Protest pe Dealul Mitropoliei faţă paşapoartele biometrice. Protestatarii au în mâini hârtii pe care scrie Refuz semnul fiarei 6, Nu mai . De unde a luat părintele Sava un pașaport nebiometric când ambasadele. Să nu credeți că această incizie ( 6) se va face în chip magic și . Pasapoartele biometrice au incins spiritele miercuri in Senat.


Unii parlamentari sustin scoaterea seriei cu temuta cifra 6, iar altii au incercat . Conținutul se încarcă. Fişa actului juridic . CNP, un număr de codificarea căruia se folosește o tehnologie bazată pe 6”. Apocalipsa”, ”pierderea mântuirii” sau ”numărul fiarei, 6”,. Bisericii Ortodoxe Române referitoare la pașapoartele biometrice, . Este recunoscut acest lucru chiar de către cei care I-au realizat.


O femeie din Tulcea, după ce a fost la lerusalim cu paşaport , a murit Ia scurt timp, iar în . Pilulă monahală contra fricii de paşapoarte şi de însemnarea cu 666.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts