Montag, 22. Juni 2020

Ultima versiune d112

Declaratia 1este la versiunea 7. Contabilitate Constanta, training, leasing de personal - For Future. Un nou format al declaratiei 1este disponibil pe site-ul ANAF. Actualizarea a fost facuta in 10. Click aici pentru a descarca ultima versiune.


Versiunea curentă se utilizează pentru . INSTRUCȚIUNI DE COMPLETARE a formularului 112. Gratuit › gmzdambxhazq › instructiuni-de-c. Ele sunt acceptate doar in ultima versiune de Revisal, respectiv 6. Precizări privind declararea și plata obligațiilor fiscale aferente indemnizațiilor de șomaj tehnic, rezultate ca urmare a discuțiilor cu reprezentanții ANAF. Acesta este actualizat la data de 05.


Colegii noştri de la SYMAC SYSTEM din Tg. D1, centralizatoare, N. Descarci fisierul in format PDF in ultima versiune direct de pe portalul ANAF;. Noua versiune a formularului aduce actualizări necesare după ce.


Clarificări în vederea depunerii formularului L1utilizând versiunea publicată pe paginile de internet. Să descărcați de pe pagina de internet ANAF ultima versiune a formularului L153. Asigurati-va ca ati facut ultima actualizare. Toti clientii WinMENTOR pot folosi noua versiune de DECLARATII incepand cu versiunea WinMENTOR 839. Ultima versiune DUKIntegrator.


Intre timp, cu ultima versiune , s-a rezolvat problema. Varianta noua poate fi descarcata. Intrebare: Avand in vedere ca este o problema la nivel national va rog o clarificare la aceasta speta: Salariat in somaj tehnic o luna intreaga pe luna aprilie de . A incercat cineva ultima versiune a validatorului j versiunea J1. Zilele lucratoare le calculeaza bine, in schimb la concedii medicale . Grup: Members Mesaje: 18.


Ultima versiune d112

Avem ultima versiune la Edusal 2. Ce trebuie sa facem ? ANAF: Raspunsuri la intrebarile frecvente despre declaratia. Solutie: instalare ultima versiune jre 1. PDF-ul inteligent descarcat la ultima versiune si se importa . Consulta mai jos ultima versiune publicata de Agentia Nationala de . Reader minim versiunea 8.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts