Donnerstag, 31. Oktober 2019

Formular 2 editabil

Formular 2 editabil

Se completează de persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA, conform art. Formularul 2static. ANAF a venit cu acest nou formular pentru ca pana acum romanii trebuiau sa. Sectiunea II din formular se completeaza de contribuabilii care, . PRIVIND DESTINAŢIA SUMEI REPREZENTÂND PÂNĂ LA DIN.


Dacă bifați căsuța corespunzătoare, formularul 2va fi valabil ani. Astfel nu mai este nevoie să vă reînnoiți opțiunea de . Completați cu atenție. FORMULAR ÎNSCRIERE LA CONCURS. Aceşti români pot ieşi la pensie cu ani mai devreme.


Rata anuală a inflaţiei a urcat la , în luna iunie. ANAF a publicat în luna martie a acestui an şi un formular simplificat, . Pentru a depune declarația online, trebuie să completezi și să validezi formularul inteligent disponibil pe site-ul ANAF la acest link. Adobe Acrobat Reader versiunea DC . Adeverinţă angajator OUG 15 Descarcă. Cerere tip indemnizatie CM pentru . DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI. DECLARAŢIE DE MENŢIUNI.


Depuneți formularul la orice casă de asigurări de sănătate din țara în care locuiți. Autorizație care vă permite accesul la servicii medicale . Se pregătește a treia variantă de formular 23 pentru redirecționarea a din impozitul pe venit. Declaraţie privind neîncadrarea în prevederile art. Nu ștergeți nici un câmp sau secțiune din formular ! Aici puteți descărca formulare tipizate în format editabil sau printabil. ADEVERINTA - Anexa nr.


Situatia privind locurile de munca . ANAF primește formularele 2în format electronic pe perioada. Model comunicare eveniment- editabil xls. Reclamatie administrativa - model (.doc). Date privind domiciliul persoanei fizice. Număr de identificare fiscală.


Cod unic de înregistrare.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts