Dienstag, 8. Oktober 2019

Ce acte am nevoie pentru inmatriculare

Ce acte am nevoie pentru inmatriculare

INFORMARE - în atenția industriei auto. Având în vedere Normele europene referitoare la reducerea poluării mediului înconjurător venim în sprijinul industriei. Important de menționat este că, în cazul transcrierii, nu mai este nevoie de fișă de înmatriculare , atât timp cât există un contract de înstrăinare- . Pregătim actele de înmatriculare auto: cerere, cărți de identitate pentru. Cele doua tipizate DRPCIV de care aveti nevoie la dosar le puteti descarca de aici:. Vrei sa inmatriculezi o masina second hand cumparata din Romania?


Ce acte am nevoie pentru inmatriculare

Vezi ce acte ai nevoie pentru inmatricularea auto si cat te costa taxele de inmatriculare. Vezi care sunt actele necesare pentru RAR si cat costa inmatricularea auto in. Află rapid și gratuit de ce acte ai nevoie pentru înmatriculare auto în județul tău. De ce acte ai nevoie pentru inmatricularea unei masini noi, achizitionata dintr-un stat membru UE?


Procedura de inmatriculare pentru o masina . Un ghid de inmatriculare auto pentru toti ce care vor sa-si inmatriculeze masina intr-un timp cat mai scurt. Vezi de ce acte pentru inmatriculare auto ai nevoie. Cum inmatriculezi o masina adusa din strainatate ➢ Care sunt actele de care ai nevoie ➢ Cat te costa inmatricularea unui automobil. Acte necesare înmatriculare auto.


Ce acte am nevoie pentru inmatriculare

Cererea de înmatriculare : tipizatul este gratuit şi se poate descărca online sau obţine de la DRPCIV. Actul de identitate al solicitantului (original si copie simpla). Vei avea nevoie de fisa de inmatriculare si de cererea de inmatriculare , care trebuie completate cu . Pentru un second-hand dintr-o țară membră UE ai nevoie de: Cerere înmatriculare auto. Astfel, pe langa actele mentionate in randurile anterioare, mai este nevoie de: - Certificatul de inmatriculare al fostului proprietar in care sa fie . Certificatul de înmatriculare trebuie să fie recunoscut de alte țări din UE, atunci când călătoriți sau vă mutați acolo.


Dacă este nevoie să vă . Vă recomandăm să aveți întotdeauna la dumneavoastră certificatul de înmatriculare , actul de. Aveți nevoie de ajutorul serviciilor de asistență? România sau alt stat al. Cand vrei sa achizitionezi o masina noua sau second hand din Germania sau din alta . Europene, vom avea nevoie de fişa de înmatriculare şi de cererea de înmatriculare , . Ce acte sunt necesare pentru înmatricularea unei maşini la mâna a doua?


Ce acte am nevoie pentru inmatriculare

Inmatriculari auto noi in Bucuresti si Ilfov. Pentru orice serviciu de care aveţi nevoie , in Bucureşti şi Ilfov, noi venim la sediul dumneavoastră. Taxa de inmatriculare auto de lei sau 1lei( dupa caz).

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts