Donnerstag, 10. Oktober 2019

Certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice

DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI. Nota : In cazuri specifice pot fi . In cazul persoanelor juridice , la fel, certificatul de atestare fiscala se va emite de administratia financiara de care acestea apartin. CERTIFICAT DE ATESTARE FISCALĂ PENTRU PERSOANE JURIDICE.


Certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice

Procedura de eliberare a certificatului de atestare fiscala ,. ACTE NECESARE PENTRU PERSOANE JURIDICE. Lista informatii si . Transfer dosar fiscal în cazul mijloacelor de transport. Eliberare certificat de atestare fiscala. Comunicare acte fiscale pe cale electronică.


Certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice privind Impozitele și Taxele Locale respectiv alte venituri datorate către bugetul local al Sectorului 3. Poti obtine rapid si comod un certificat fiscal 1 online. PRIVIND IMPOZITE, TAXE LOCALE ŞI ALTE VENITURI. Acces rapid si comod la certificatele de atestare fiscala emise pentru alt scop decat instrainarea . Certificatul de atestare fiscală este un act oficial care arată modul de.


Accesați Pentru eliberarea certificatului de atestare fiscală. Astfel, comunicarea certificatelor de atestare fiscală pentru persoane juridice şi. Completati formularul de mai jos si incarcati fisierele cerute. Directiei Fiscale Brasov.


Acte necesare la eliberarea certificatului de atestare fiscală – persoane fizice. Anexa 0- IMPOZITUL PE CLADIRI PERSOANE JURIDICE , Descarca(.doc). Copie după balanţa de verificare a lunii anterioare celei în care este solicitat certificatul fiscal.


Certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice

Cerere Plata Electronică On-line prin Ghiseul. CERERE pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscală privind impozite, taxe locale şi alte venituri datorate bugetului local pentru persoane juridice. La prima solicitare de comunicare a certificatului de atestare fiscală contribuabilii persoane juridice și persoane fizice au obligația să depună . Se verifică lista cu documentele de transmis. Toate acestea vor scanate în format pdf.


Se descarcă fișierele cu cererile tip, se completează, se semnează se . CONSULTARE SITUATIE RCALA. Dacă la organele fiscale se depun petiții, documente justificative, certificate sau. Modelul formularului este .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts