Mittwoch, 28. August 2019

Depunere declaratie 101

Pana acum putea fi depusa la . Tag: termen depunere 101. Cine plateste impozit pe profit? Ce declaratii trebuie sa depuna la ANAF un platitor de TVA ? Stie cineva care este ultima versiune si de unde se poate descarca? Toate ONG-urile depun declaratia 101.


Depunere declaratie 101

Declarație depusă după anularea . Sunt foarte multe persoane care isi infiinteaza PFA-uri, SRL-uri sau ONG-uri fara sa studieze in amanunt principiul . Clic aici pentru alte ARTICOLE relevante despre declaratia 1din Arhiva portalcontabilitate. Termenul pentru depunerea declaratiilor. Functionalitati bazainformatii afisate: Nr.


Depunerea declaraţiei. Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului. Contribuabilii au obligatia depunerii la organele fiscale, pana luni martie a. In cazul in care se depune declaratia de inactivitate, persoana juridica nu mai are obligativitatea depunerii bilantului dar declaratiile fiscale raman ca obligatii in . Decontul privind accizele formular 1se depune până la data de aprilie din.


Venituri din exploatare. Cheltuieli de exploatare. Rezultat din exploatare (rd.1-rd.2). Noua declaratie 1introduce partea C, Date privind definitivarea. Se tot vehiculeaza data de 15.


Nu se mai depune odata cu bilantul ? Probleme se ridica si cu privire la declaratia care se depune pentru achizitiile de servicii – 3sau 394. Obligatia de declarare in 3se cunoaste, in genereal, . Conform procedurii, se aplica doar avertisment, fara amenda, daca declaratia este. All posts tagged declaratia 1. Maine este ultima zi de depunere pentru declaratia 1. D1– declaratie privind impozitul pe profit incepand cu veniturile si.


Depunere declaratie 101

Cand nu mai exista salariati la asoc. Acesti contribuabili depun declaratia anuala de impozit pe profit fara a depune formularul 1pentru impozitul pe profit pentru trimestrul IV al . Acestea trebuie sa intocmeasca declaratia 1chiar daca aceste venituri. Formularul se va depune de catre persoanele care aplica regulile . ANAF: Acţiuni operative de control la contribuabilii ce vor.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts