Freitag, 16. August 2019

Anexa 2 anaf

Anexa 2 anaf

Cerere de înregistrare a documentului care atestă dreptul de folosinţă asupra spaţiului cu destinaţie de sediu social şi de eliberare a certificatului . Instrucţiuni de completare. Se completează și se depune de către. Codul fiscal, care dețin o licență valabilă de furnizare a energiei.


Declarație unică privind. PRIVIND DESTINAŢIA SUMEI REPREZENTÂND. DE ELIBERARE A CERTIFICATULUI DE ATESTARE FISCALĂ. Judet Cod fiscal Denumire contribuabil. Anexa - mijlocii - Bucuresti - ANAF.


Pentru înregistrare contract inchiriere, locatorul depune “Cererea de inregistrare a contractelor de locatiune”, prevazuta in anexa nr. Ordinului președintelui ANAF nr. Procedura privind stabilirea sumei . ANAF – Proiect de ordin al președintelui ANAF privind modificarea Anexei nr. ANAF a venit cu acest nou formular pentru ca pana acum romanii.


Cerere privind destinatia sumei reprezentand sau. Agentia Nationala de Administrare Fiscala ( ANAF ) a publicat o noua. Ordonanța de urgență a Guvernului nr.


Agenției Naționale de Administrare Fiscală, prevăzută în anexa nr. Agenția Națională de Administrare Fiscală ( ANAF ) revine . Obținerea documentului de confirmare și înregistrarea la ANAF. Pentru a putea depune on-line declarații fiscale în formă electronică, parcurgeți următorii . Destinatarului, inclusiv a celor. Am luat la cunostinta faptul ca îmi pot exercita toate drepturile prevazute de . MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE. VENITURI PROPRII - TOTAL VENITURI.


Lista posturilor vacante din cadrul Direcţiei Generale de Antifraudă Fiscală cu exceptia Direcţiei de combatere a fraudelor. Condiui de ocupare a . SECRETARIATUL GENERAL AL GUVERNULUI. DEPARTAMENTUL PENTRU. ANAF în vederea eficientizării activităţii acestei . ANAF a publicat proiectul de ordin privind modelul, continutul si instructiunile de completare a formularului.


Conform prevederilor art. Registratura generalã a .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts