Montag, 5. August 2019

Cerere eliberare act de identitate

Cerere eliberare act de identitate

Semnătura solicitant. Cerere eliberare act identitate. Formulare - cereri tip și declarații. Declarație solicitant conform art.


Cod numeric personal – C. In cazul tiparirii cererilor de pe site, acestea trebuie sa fie in format A iar cele doua pagini trebuie sa se . Depunerea cererilor de eliberare a actului de identitate se va desfășura exclusiv. Actul de identitate care se eliberează cetăţeanului român este cartea de identitate. MPLINIREA VÂRSTEI DE ANI.


DOCUMENTE NECESARE: - cererea pentru eliberarea actului de identitate ;. ELIBERAREA ACTULUI DE IDENTITATE LA. Clic aici pentru descarcarea cererii ANEXA – Atentie: se listeaza fata-verso. Datele se completează de solicitant cu majuscule). SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR . Primul act de identitate nu se poate elibera prin procură. Evidenta populatiei 1. Rog să mi se elibereze actul de identitate pentru motivul:.


Cerere eliberare act de identitate

Procură specială pentru eliberarea actului de identitate , Anexa nr. Act de identitate al beneficiarului (copie si original pentru conformitate). Rectorului Universității în . Proiectul prevede și completarea electronică a cererii pentru eliberarea actului de identitate , preluarea informațiilor necesare prin mecanisme . Cartea de identitate. Acte necesare pentru obţinerea certificatului de cazier judiciar. I cu domiciliul actual.


Doriți o programare pentru depunere acte ? Stabilire reședință (flotant). Eliberare certificat de atestare fiscala. Persoanele carora li s-au eliberat acte de identitate se inscriu in fise de. ACTE NECESARE pentru eliberarea DIPLOMEI DE LICENŢĂ şi a. COPIE DUPĂ ACTUL DE IDENTITATE AL PERSOANEI CARE RIDICĂ ACTELE DE STUDII, . Completarea rubricilor privind religia si naţionalitatea este opţională.


Cerere eliberare act de identitate

Pentru eliberarea duplicatului unui act de studii, titularul adresează, în scris,.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts