Mittwoch, 15. Mai 2019

Titlu executoriu dex

Titlu executoriu = act învestit cu formula executorie. Care trebuie executat. Caracteristica generală a actelor supuse executării. Cerinţele înaintate faţă de actele executorii. Documentele executorii.


Prin urmare creditorul va trebui sa sesizeze organul de executare printr-o cerere, la care este obligat sa depuna titlul executoriu in original, in baza caruia . Astfel, dacă titlul de creanță și orice alt administrativ fiscal, pot fi contestate la organul fiscal competent, contestația împotriva titlului executoriu va urma . Cartea funciară este alcătuită din titlu, indicând numărul ei şi numele localităţii. Principiul executării de bunăvoie a obligaţiei stabilite printr-un titlu executoriu. Plângere formulată de creditor împotriva refuzului eliberării titlului executoriu.


Persoanele prevăzute la alin. Hotararile judecatoresti definitive devin executorii si impiedica o noua urmarire. BILET LA ORDIN - reprezinta titlul de credit in baza caruia o persoana, numita . Legatul universal conferă vocație la întreaga moștenire, iar legatul cu titlu. PROMULGA - Definiția din dicționar.


Deschide în DEX Vizual. A da caracter executoriu unei legi, . Pe baza hotărârii de menţinere a popririi, care constituie titlu executoriu , organul de executare silită poate începe executarea silită a terţului . Prescripţia dreptului de a cere executarea silită în temeiul unui titlu rămâne rezervată. Definitie: Legislatia in vigoare din Romania permite posibilitatea de a obtine intr-un termen relativ scurt un titlu executoriu astfel incat creditorul . Potrivit primei opinii, agentul executor are dreptul. Titlul II, Capitolul III, articolele.


Hotărârile pronunţate în fond sunt definitive şi executorii de drept. Ministerul Justiţiei remite Ministeru- lui Finanţelor titlul . Contractul cu titlu oneros, încheiat în scris între una sau mai multe. TITLURILE EXECUTORII.


O definitie mai rigida, de genul celei din DEX ar descrie poprirea ca fiind o. Cesiunea de creanta nu reprezinta titlu executoriu. După admiterea în profesie, avocatul poartă titlul profesional de avocat. AVAS au titlu executoriu , ca si orice alte acte sau instrumente folosite pentru recuperarea.


Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. Noul Cod civil, moştenirea se cuvine, în ordinea şi după regulile stabilite în. Articolul LSC menţionează, cu titlu limitativ, cinci forme de societate comercială.


A aduce la cunoștință publică cu titlul de document executoriu. A scoate în evidență trăsăturile specifice ale unei persoane, ale unui fapt, ale unei situații etc.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts