Dienstag, 14. Mai 2019

Cerere cazier judiciar cluj

Se reia activitatea de lucru cu publicul, cererile pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar fiind depuse doar la ghișeu, conform programului menționat . Certificatul de cazier judiciar pentru persoana . Documente și informații utile privind cererea de eliberare a certificatului de cazier judiciar. CAZIER JUDICIAR PERSOANE JURIDICE. Acte necesare: - cererea tip, completată cu datele de identificare și motivată. Ai nevoie de certificat de cazier judiciar pentru persoană fizică? Cluj -Napoca și depune cererea.


ANEXA Cerere pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar pentru persoana fizică. FORMULARUL VA FI COMPLETAT CU LITERE MAJUSCULE. Cât de dificilă este monitorizarea asimptomaticilor COVID-externaţi la cerere. De luni, noiembrie, aceste . Pe cerere se va specifica locul de unde solicitantul va ridica . Pentru evitarea producerii aglomerației, recomandăm prezentarea la ghișeu având CERERILE de eliberarea a certificatelor de cazier judiciar.


CERERE DE ELIBERARE A CERTIFICATULUI. Română cu domiciliul în România. Se bifează cu X, după caz.


Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar (o condiţie la angajare în multe companii de pe plan local), candidatul poate depune personal o cerere tip, . Va prezentam Ghidul privind eliberarea certificatului de cazier judiciar pentru. Cazier judiciar (eliberat în ultimele luni). Prezentei cereri , anexez în copie următoarele documente: 1. Termenele de eliberare al certificatelor de cazier judiciar : Cel mult zile, de la.


Arges - Program depuneri cereri si eliberari (IPJ, Sediul nou, Str. Victoriei): Luni . Pe acest site puteti gasi informatii despre Garda Forestieră Cluj. Programul Biroului apostilă din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţul Cluj. Primire acte: Luni – Joi: 08. Eliberări acte apostilate: . Copie după diploma de.


Declaraţie pe proprie răspundere privind cazierul judiciar. S-a eliberat certificatul de integritate comportamentală. Seria ______ numărul.


Serviciul cazier judiciar , statistică şi evidenţe operative.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts