Mittwoch, 8. Mai 2019

Caiet de sarcini servicii de curatenie

Caiet de sarcini servicii de curatenie

Servicii de curățire a birourilor. Obiectul caietului de sarcini îl constituie achiziționarea serviciilor de curatenie în spaţiile interioare ale sediului Ministerul Sănătății. Prezentul caiet de sarcini stabilește și definește obiectul serviciilor de curățenie - cod CPV. SERVICII DE CURĂŢENIE -LOT 1. Caietul de sarcini constituie ansamblul minimal al cerinţelor pe baza cărora fiecare . CAIET DE SARCINI pentru încheierea unui contract de prestări servicii de curatenie.


Caiet de sarcini servicii de curatenie

Casa Județeană de Pensii Timiş, . OBIECTUL CAIETULUI DE SARCINI. Achiziționarea serviciilor de curățenie interioare pentru sediile MAE IE pentru perioada 01. CAPITOLUL I - GENERALITĂȚI. Asigurarea serviciilor de curatenie interioara(spatii publice) si parcari in incinta la RA . Spitalul Clinic CF Craiova, strada Stirbei . Propunere tehnica prin care trebuie facuta conformitatea cu caietul de sarcini.


AUTORITATEA CONTRACTANTĂ: Direcţia de Sănătate Publică Bihor. Palatul de Justiție Bucureşti. SECȚIUNEA - CAIETUL DE SARCINI. Suprafelele supuse serviciilor de curatenie sunt cuprinse in anexele la prezentul caiet de sarcini.


Caiet de sarcini servicii de curatenie

Personalul necesar pentru asigurarea curdleniei zilnice va . Contract subsecvent - servicii. ProCredit Bank Romania. Departamentul Suport Intern. Subiect: Selectarea furnizorului pentru servicii curatenie si livrare . Prestatorul se obligă să le . Pentru efectuarea lucrărilor de prestari servicii curățenie , dezinfecţie şi salubrizare în exteriorul şi în . Inspectia Muncii iniţiază procedura de achiziţie directă în . Cerințele impuse prin caietul de sarcini sunt minimale și obligatorii.


Activitatea de curăţenie şi de întreţinere tehnică a instalaţiilor şi spaţiilor. Autoritatea contractantă: JUDEȚUL ALBA - CONSILIUL JUDEȚEAN ALBA. Caiet de sarcini servicii de tiparire si de livrare vouchere de vacanta. Oferta financiară va fi elaborată în mod obligatoriu cu respectarea datelor şi condiţiilor din caietul de sarcini.


Caiet de sarcini servicii de curatenie

Solicitarea de oferte, caietul de sarcini și anexa, pot fi vizualizate şi pagina. Anunt de publicitate - servicii medicale. Caiet sarcini servicii psihiatrie Caiet sarcini -medicina profilactica,.


Pentru atribuirea contractului de servicii curatenie la Directia de Sanatate.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts