Freitag, 3. Mai 2019

Programari online pasapoarte roman

Am citit politica de Protectia datelor si sunt de acord cu prelucrarea numarului de telefon in scopul mentionat. DIRECŢIA GENERALĂ DE PAŞAPOARTE. Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple. Piatra Neamt, în baza programărilor on-line efectuate pe. Punct de lucru: ROMAN , Str.


PROGRAMARI ONLINE - WWW. N ATENȚIA SOLICITANȚILOR DE SERVICII CONSULARE. Cetățenii români care au reședința sau . Alegerea serviciului consular și completarea cererii online pentru programare.


Programare - Pașaport cu domiciliul în România - adulți . Listele persoanelor ale căror programări au fost relocate vor fi afișate treptat pe site-ul. Nemțenii se pot programa și online pentru eliberarea unui pașaport. Prefectul Vasile Panaite a. Se poate realiza cîte o programare pentru fiecare titular de pașaport ,. Trezoreria Suceava, prin internet.


Documente de călătorie. Apăsaţi pentru a alege serviciul . Puteti verifica daca pasaportul dumneavoastra se afla la ghiseul pentru eliberari. Cetatenii Republicii Moldova care au dobandit cetatenia romana, pot depune . Servicii profesionale programare online pasaport romanesc in cel mai scurt timp. Romania pe langa programarile online efectuate pentru pasaportul roman. Regulamentul de programare online.


Skip to main content. Alte sisteme informationale. Ghiseul SDRS isi va relua activitatea in data de 03. Multumim pentru intelegere! Am solicitat:serviciul consular pentru eliberarea pașaportului simplu electronic.


Accesați Cum se face programare pentru pașaport , online - Unde se pot plăti taxele pentru pașaport. Cetatenii din Moldova vor putea obține un pasaport romanesc doar in baza unei programari online la Serviciul de Pasapoarte din Iasi. Decizia a fost luată . Acte necesare pentru obținerea pașaportului simplu electronic pentru adulți:. Pentru programări online accesaţi epasapoarte.


Povestea emoţionantă a maratonistului român care a orbit la ani, . Persoanele programate în perioada 16.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts