Dienstag, 21. Mai 2019

Inscriere certificat digital anaf

Inscriere certificat digital anaf

Este posibil ca unii utilizatori înregistrați în cadrul portalului MFP- ANAF cu adrese de e-mail de acest tip să nu se poată autentifica în portal și nici să nu . Obţineţi un certificat calificat de semnătură electronică conform Legii. ANAF (modulul Declaraţii electronice, opţiunea Înregistrare certificate calificate). Aceste instructiuni descriu etapele necesare pentru a va putea inregistra cu succes certificatul digital la portalul ANAF.


Obs: - Daca nu ati obtinut inca certificatul . Obținerea documentului de confirmare și înregistrarea la ANAF. Pentru a putea depune on-line. Cererea pentru utilizarea unui certificat digital calificat se.


Procedura de inscriere a certificatului digital calificat in sistemul ANAF. Declaratia 1si procedura de inregistrare certificate calificate persoane juridice. Potrivit acestora, persoanele fizice care nu deţin un certificat digital calificat pot solicita înregistrarea şi pe bază de nume de utilizator şi parolă. Persoanele fizice care nu deţin un certificat digital calificat pot solicita înregistrarea şi pe bază de nume de utilizator şi parolă. Contribuabilii, persoane fizice sau juridice, care dețin certificat digital calificat pot solicita înregistrarea ca utilizator SPV.


Inscriere certificat digital anaf

Persoanele fizice, care nu deţin un certificat digital calificat, pot solicita înregistrarea şi pe bazã de nume de utilizator şi parolã. Sistemului Electronic National, serviciile publice. SEN nu mai emite certificate digitale proprii. Instructiuni pentru inregistrarea contribuabilului in SPV, cu certificat digital.


Pe prima pagina a portalului ANAF este disponibila sectiunea Spatiu Privat Virtual. Deja am certificat digital calificat, înregistrat la ANAF. Pot accesa SPV al persoanelor fizice?


Inscriere certificat digital anaf

SPV poate fi accesat doar cu credenţiale . Comanda - confectionare stampile – Original si copie dupa certificat de. Cu certificatul digital calificat emis de certSIGN poţi semna electronic si depune on-line declaraţii fiscale pentru un număr nelimitat de companii. Semnatura electronica ANAF.


SPV a unei persoane juridice prin intermediul unui utilizator cu certificat digital ,. Certificatul digital de semnătură electronică este emis nominal și poate fi utilizat. ANAF a declaratiei 1“Cerere pentru utilizarea unui certificat digital. Răspuns ANAF : “În situația în care certificatul calificat este deja. Ideea nu e rea, numai că procedura de înscriere a unei societăți. Entitatea juridica detine certificat digital pentru persoana imputernicita sa depuna documente.


Parola ati stabilit-o la inscrierea in sistem. Fisc și care face posibilă comunicarea, în format electronic ,. Transmiterea de catre dvs. Ia-ti acum rapid si como un certificat fiscal 1 online de la Serviciul Public de Impozite si Taxe.


Completeaza online cererea de inscriere pe platforma e- Tax.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts