Dienstag, 21. Mai 2019

Cununia civila acte necesare

Cununia civila acte necesare

ACTELE NECESARE LA ÎNREGISTRAREA CĂSĂTORIEI ( pentru cetăţenii români cu domiciliul în România). Categoria: Starea Civilă back. Actele de identitate, . Odată cu declaraţia de căsătorie, viitorii soţi prezintă următoarele acte. Pentru cetăţenii români – buletinul de identitate, cartea de identitate.


Afla de ce documente ai nevoie pentru. Eu sunt plecata din tara,iar buletinul mi-a expirat in aprilie. Am vrea sa facem in vara cununia civila. As dori aflu cum trebuie . Mirii depun actele necesare pentru cununia civila la Primaria din localitatea sau la oficiul Starii Civile a sectorului unde locuiesc.


Cununie Civilă în Timișoara. Actul de identitate se prezintă în original, însoțit de o copie nelegalizată. Depunerea actelor pentru căsătorie la sediul Compartimentului Stare Civilă. Toate aceste documente se depun cu minimum zile înainte de data oficierii și nu . Ca sa va scutim de un drum in plus la primarie am intrebat noi de ce acte aveti nevoie in momentul in care hotarati sa va casatoriti in Arad. Realizat de DUK TECH.


Data ultimei actualizări . ACTE DE IDENTITATE VALABILE ORIGINALE ŞI COPII XEROX. DUPĂ ÎNCHEIEREA CĂSĂTORIEI, OFIȚERUL DE STARE CIVILĂ. Locul încheierii căsătoriei este sediul serviciului de stare civilă din localitatea competentă.


ACTE NECESARE INTOCMIRII DOSARULUI. DOCUMENTE NECESARE PENTRU ÎNCHEIEREA CĂSĂTORIEI. Căutând informații despre actele și cererile necesare pentru starea civilă , am dat peste un termen nou (cel puțin nou pentru mine) în legislație, și anume . Ce acte sunt necesare ? Dacă sunt constatate erori între acte este necesar să vă prezentaţi din timp pentru clarificare. Pentru motive temeinice, minorul care a împlinit vârsta de ani se poate. Primul pas pentru a vă putea uni destinele este cununia civilă.


Cununia civila acte necesare

Declaratia de casatoriei se face personal, de către viitorii soti, in scris, la Serviciul Stare Civilă. Căsătoria se celebrează de către ofițerul de stare civilă , într- olocație pusă la. Comunicat privind înregistrarea actelor de naştere şi deces. Documente necesare pentru depunerea dosarului în vederea transcrierii certificatului de naștere . BIROUL DE STARE CIVILA Aceasta sectiune cuprinde informatii si acte necesare de STARE CIVILA.


Masuri lucru cu publicul pentru prevenire. Pentru căsătoria cu un cetățean strain sau între cetățeni străini, vă rugăm să. Serviciul este disponibil într-o primă etapă doar pentru căsătoriile care se oficiază. Daca doriti sa incheiati casatoria civila in municipiul Cluj Napoca trebuie sa aveti la indemana urmatoarele acte atunci cand depuneti dosarul de casatorie. Căsătoria civilă se poate oficia şi în alte locaţii corespunzătoare, la solicitarea viitorilor miri.


Cununia civila acte necesare

Pentru programare locaţie externă este obligatoriu să vă adresaţi . Dosar cu acte casatorie civila – oficiul starii civile. Pe scurt dosarul pentru cununia civila trebuie sa contina urmatoarele acte : actele de .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts