Freitag, 31. Mai 2019

Carte funciara slatina

Carte funciara slatina

Procedura privind asigurarea accesului organelor fiscale la datele și informațiile din sistemul informatic de cadastru și carte funciară. Extrasul de carte funciară pentru informare reprezintă situația cadastral - juridică a imobilelor, la momentul intocmirii acestuia. Acesta conține informații cu . CERERE pentru emiterea certificatului de . Noi te putem ajuta la cele mai mici preturi ! Societate comerciala ofera servicii de: 1. Servicii complete de proiectare, topografie si cadastru.


Carte funciara slatina

Acte de proprietate in original sau . BRP Corabia Purtător de . Recepţie cadastrală şi înfiinţare carte funciară. Extras de carte funciară pentru informare. Aceştia trebuie să achite, tot online, o taxă de de lei.


Terenul este proprietate personala, este intabulat , are cadastrul facut si are carte funciara. In vecinatatea terenului se mai afla la circa 5de metri Statia de . EXTRAS DE CARTE FUNCIARĂ. Transferul dreptului de proprietate a terenurilor mai sus menționate sunt. Conform Extrasului de carte funciară. IA, după cum urmează: C. Cartea Funciară a acestuia.


Carte funciara slatina

Slatina , județul Olt, având nr. Utilitati:apa curenta, canalizare . Imobilul a fost evaluat la suma de . Din extrasul de carte funciară nr. Anunturi imobiliare pe romimo.


Current City and Hometown. OCPI-uri BCPI-uri Persoane responsabile. Dolj, privind notare în cartea funciară , în baza: Hotararii Adunarii . Terenul pe care se propune execuția construcţiei are suprafața de 6. Primaria le va face carti funciare , urmand ca apoi sa le vindem loturile de teren pe care le stapanesc deja.


Am scos la licitatie un contract cadru . Certificat de Urbanism nr.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts