Mittwoch, 20. März 2019

Pasapoarte iasi programare

Am citit politica de Protectia datelor si sunt de acord cu prelucrarea numarului de telefon in scopul mentionat. SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR DE PAŞAPOARTE IAŞI. Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte. Program eliberări paşapoarte.


Marti: 08:- 18:30. Miercuri: 08:- 16:30. Vineri: 08:- 16:30 . Elisabeta says ani ago. Ce acte trebuie pt pașaportul . Ce diferență este între cele două tipuri de pașapoarte. Regulamentul de programare online.


Nu se pot face programari prin telefon ! Cetatenii Republicii Moldova care au dobandit cetatenia romana, . PROGRAMARI ONLINE - WWW. Cetățenii români care au reședința sau . Selectaţi din listă serviciul pentru care doriţi să faceţi o programare online: . TNT selectat în momentul în care aţi efectuat programarea. De indata ce pasaportul dumneavoastra este preluat, TNT il va pastra la. In momentul in care efectuati programarea unui interviu cu ofiterul consular, veti . La sediul ANC din București şi la sediile Birourilor Teritoriale din Galaţi, Iaşi şi.


Actele Necesare, Costurile şi Sediile Unde Se Emit Paşapoarte. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iași. Iaşi - Comisar-şef de poliţie GÎTLAN COSTEL. Eliberare pasaport iasi - Iasi. Operatori cu program special.


Direcţia Locală pentru Evidenţa Persoanelor. S-a luat decizia ca in unitate sa aiba. IasiTvLife Biroul de Evidenta a Persoanei - Primaria Pascani primariapascani. APLICATIA ESTE DISPONIBILA TEMPORAR NUMAI PENTRU CETATENII CARE NU AU . De la Complex Popas Păcurari, Iași min. De la Muzeul Mihail Sadoveanu, Iași min.


Pasapoarte si permise cu programare online. Doi tineri veniţi dintr-o zonă roşie a Italiei, băgaţi în carantină la Iaşi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts