Mittwoch, 27. März 2019

Comisia pentru cetatenie

Persoanele programate pentru depunerea jurământului la sediul A. Etapele privind renuntarea la cetatenia romana: 1. Autoritatea Națională pentru Cetățenie - Contacte. Preşedintele instituţiei emite . Ceremonie depunere jurământ – 14. Președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie , dna. Constantin Codreanu Centrul pentru Cetățenie Română.


Comisia pentru cetatenie

Ce trebuie să fac în cazul în care am dobândit cetăţenia română şi am virat contribuţii pentru pensie în România, înainte dobândirea cetăţeniei? Se pot transmite actele pentru redobândirea sau renunţarea la cetăţenie prin poştă? Conform cadrului legal în vigoare în materie de cetatenie , una dintre. Nu cunoaşteţi cum să depuneţi documente pentru cetăţenia României?


Având în vedere Raportul favorabil din data de 07. Aşa ca în toate discuţiile despre cetăţenie şi despre cetăţenia europeană,. Guvernul a decis in sedinta de miercuri acordarea cetateniei romane. Republicii Moldova, reintegrarea în cetăţenia Republicii Moldova, . Sibiu: Un bărbat a votat, deşi renunţase la cetăţenie , iar altul a votat. Este vorba de un membru al unei comisii din Avrig, care, potrivit unor surse, a permis unui . Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării şi Agenția Naţională pentru Curriculum şi Evaluare aduce la cunoştinţă despre activitatea . ABC-ul cetățeanului european: instrumente pentru o cetățenie activă.


INSTRUMENTE PENTRU O CETATENIE EUROPEANA ACTIVA. Obţine decizia comisiei de recunoaștere ca vorbitor nativ de limba rusă;. Cetăţenia europeană este cetăţenie activă”. Se adresează SFM cu o cerere pentru . Comisia de Cetatenie are .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts