Montag, 25. März 2019

Cerere certificat fiscal taxe locale

Cerere certificat fiscal taxe locale

PRIVIND IMPOZITE, TAXE LOCALE ŞI ALTE VENITURI DATORATE BUGETULUI. PENTRU ELIBERAREA UNUI CERTIFICAT DE ATESTARE. I cu domiciliul actual. Eliberare certificat de atestare fiscala.


In cazul solicitarii certificatului in regim de urgenta, se achita taxa de lei conform. Acte necesare: cerere tip, fotocopie act de identitate proprietar, dovada ca este. Model de cerere pentru eliberarea certificatului fiscal privind impozitele si taxele locale in cazul persoanelor fizice. Nu există informații disponibile pentru această pagină.


Program eliberare certificate fiscale la urgenta: in aceeasi zi in care s-a depus cererea , dupa ora . Impozitele și Taxele Locale respectiv. ITL 0CERERE CERTIFICAT FISCAL PF. Pentru obținerea unui certificat fiscal se parcurg următorii pași:. Impunerea şi controlul impozitelor şi taxelor locale. SERVICIUL IMPOZITE SI TAXE LOCALE.


Pentru eliberarea certificatului de atestare fiscală. Formulare impozite și taxe locale și decizii de impunere. Inregistrarea cererilor privind eliberarea certificatului fiscal -persoane. Taxe și impozite locale Persoane fizice.


ITL 028-declaratie-decont privind sumele incasate reprezentand taxa. Cerere certificat fiscal. Evidențele Fiscale mijloc de transport auto. Certificat de atestare a edificării-extinderii construcției.


Documente serviciul contabilitate, taxe, impozite locale din cadrul primariei Dobroesti. Codul Fiscal orice persoană care are în proprietate un bun. Dacă în cuprinsul cererii de eliberare a certificatului fiscal rubrica referitoare la împuternicit este . Serviciul taxe si impozite locale. Unde poți plăti taxele locale rapid și usor. SelfPay este un serviciu universal de plată, care include cea mai mare reţea de terminale de . Chitanţa pentru creanţele bugetelor locale Proces verbal de.


Banul public - informatii, taxe si impozite locale. Declaratie pentru stabilirea taxei pentru . Modulul de consultare și plată on-line a taxelor și a impozitelor locale. Transfer dosar fiscal în cazul mijloacelor de transport.


Taxa specială pentru promovarea turismului în municipiul Cluj-Napoca.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts