Freitag, 14. Dezember 2018

Declaraţia tip pe propria răspundere privind autorizarea funcţionării

Se marchează după caz căsuţa(le) corespunzătoare domeniului de autorizare ;. Modul de completare a Declaraţiei pe propria răspundere - Model 1. Anexa privind înregistrarea fiscală - formular;. Declaraţia - tip pe propria răspundere semnată de asociaţi sau de . Declaraţie - tip pe propria răspundere privind autorizarea funcţionării - model. Cererea de înregistrare în registrul comerțului si de autorizare a funcționarii a. Nume document, Descriere document, Tip document, Descarcă.


Model declaratie autorizare PFA, Modelul al declaratiei de autorizare PFA. Actele privind proprietatea pentru aporturile în natură subscrise şi vărsate la constituire;. Declaratia - tip pe propria raspundere (original) semnata de asociati sau de . Procedura de autorizare a funcţionării pe baza declaraţiei - tip pe propria răspundere se desfăşoară prin intermediul biroului unic din cadrul . Cunosc normele igienico-sanitare privind producerea, depozitarea, păstrarea,. Asistenţa de specialitate de sănătate publică-notificare privind indeplinirea prevederilor legale referitoare la igienă şi.


Autorizaţie sanitară în baza declaraţiei pe propria răspundere. Autorizarea sanitară a funcţionării în baza referatului de evaluare;. Dacă este cazul, avizul privind schimbarea destinaţiei imobilelor colective cu regim. Teritoriale de Muncă autorizează următoarele tipuri de persoane juridice:.


Declaraţie pe propria răspundere olografă privind îndeplinirea condiţiilor legale pentru. Autorizare sanitară a funcţionării în baza declaraţiei pe propria răspundere. Certificat de sănătate tip Aoriginal valabil luni.


Answer: in vederea functionarii agentiei veti avea nevoie de autorizatie de. Inregistrare la Oficiul. Primul Act Constitutiv impreuna cu Incheierea judecator delegat de autorizare a constituirii si functionarii societatii;. Dovada privind sediul social, respectiv documentele care atesta folosinta spatiului care reprezinta. Declaratie pe propria raspundere daca face sau nu face parte dintr-un grup de firme.


Se aprobă formularul tip „Declarația pe propria răspundere privind stabilirea orarului. Model De Declaratie Pe Propria Raspundere - Productie Realizata (KiB). Exemple – preferinţele în materie de confidenţialitate online, opţiunile privind.


Solicitantul va completa cererea de înregistrare tip , va furniza toate datele, actele si. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Registrului Comertului de autorizare a funcţionării. I AUTORIZAREA SEDIILOR ŞI PUNCTELOR DE LUCRU DIN ORAŞUL TÎRGU.


Poliţiei Locale a oraşului Tg Neamţ. DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts