Montag, 24. Dezember 2018

Coreea de nord presedinte

Coreea de nord presedinte

Kim Yo Jong, sora liderului de la Phenian, apare din nou în atenția presei, declarând că denuclearizarea Coreei de Nord este posibilă, dar nu acum. De la moartea lui Kim Ir-sen, postul de președinte de stat nu a mai fost ocupat, Kim Ir-sen fiind acum Președinte etern. Sistem politic ‎: ‎Republică Socialistă, Juche, Stat. Sora lui Kim-Jong-un a dat ordin . Alertă în Asia, după ce armata nord -coreeană a ameninţat să-şi reinstaleze trupele în zonele de frontieră cu Sudul care au fost demilitarizate . Kim Jong Un – prim preşedinte al Comisiei Naţionale de Apărare. Parlamentul Coreei de Nord a aprobat noi . Trump a devenit primul președinte american în exercițiu care a călcat pământul nord - coreean , în localitatea Panmunjom, unde alături de Kim a . Coreea de Nord , devenind primul președinte american . Kim Jong-un (de ani), președintele Coreei de Nord , are probleme medicale.


Coreea de nord presedinte

Potrivit Digi 2 liderul de la Phenian suferă după o presupusă . Choe Ryong Jae este formal şeful de stat al Coreei de Nord , adică preşedinte al prezidiului Adunării Supreme a Poporului. Liderul nord - coreean nu a mai apărut în public după data de aprilie,. Anterior a fost şeful . Liderul Coreei de Nord este „în viață și este bine”, a declarat un consilier de securitate de prim rang al președintelui Coreei de Su Moon . De asemenea, „poziția de vice- președinte a fost abolită, un act . Kim Jong-un, liderul Coreei de Nord , și-a consolidat puterea în mod brutal,. Spaţiul nord - coreean va putea fi gândit, şi pentru viitorul imediat, tot ca o . Președintele Coreei de Su Moon Jae-In, a avut, sâmbătă, o întrevedere la Seul cu președintele onorific al Coreei de Nord , Kim Yong-Nam . Uniunea Sovietică au jucat un rol în împărţirea Coreei , nord -coreenii nu . Canada şi Statele Unite, ambele în America de Nord. Intre fascinatie si teroare - Loretta Napoleoni de la eMAG!


Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea. Accesează MonitorulApararii. Donald Trump, afirma fosti oficiali SUA citati de.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts