Freitag, 14. Dezember 2018

Acte necesare buletin expirat

Cartea de identitate trebuie, potrivit legii, schimbată înainte să fi expirat. Iată lista completă cu acte . Potrivit legii, cei cărora le expiră buletinul sunt obligați . Cererea pentru eliberarea actului de identitate: - se descarcă. DOCUMENTE NECESARE : 1. Ce acte sunt necesare pentru eliberarea actului de identitate la împlinirea vârstei de ani?


Acte necesare buletin expirat

CEREREA se listează pe o singură foaie A . Pentru a nu avea probleme atunci când te duci să-ți schimbi buletinul , NewMoney îți prezintă mai jos actele necesare în diferite cazuri în care . Primăria Sectorului prin Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Sector anunţă persoanele cărora le expiră cartea de identitate că au . ACTELE NECESARE PENTRU ELIBERAREA UNEI CĂRŢI DE IDENTITATE. PRESCHIMBAREA CĂRȚII DE IDENTITATE LA EXPIRARE. Cererile se depun la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor , situat în Bd. C, incinta City Park Mall - etajul I, aripa noua. Buletin de identitate sau Carte de.


EXPIRARE , MODIFICARE DATE DE STARE CIVILA, SCHIMBARE FIZIONOMIE SAU SEX, ANULARE. Taxe_acte_de_identitate. Acte necesare : a) ,,cererea pentru eliberarea. Clic aici pentru descarcarea cererii ANEXA – Atentie: se listeaza fata-verso.


Acte necesare buletin expirat

Cererile pentru eliberarea actelor de identitate se depun personal, iar cărţile de. Cerere pentru eliberarea actului de identitate - Anexa 11( se listează pe o singură foaie A faţă - verso). Act de identitate şi cartea de . Comunicat - acte de identitate expirate. Când trebuie să schimbăm buletinul , care este procedura, în cât timp vom avea.


Reducerea termenului efectiv cu excepţia situaţiilor in care sunt necesare verificări suplimentare,. Este important să ştii dacă actul de identitate se apropie de limita de expirare ,. Social acte necesare carte de identitate buletin expirat carte de . ACTE NECESARE FOARTE IMPORTANT – actele se prezintă în ORIGINAL – nu se . Documente necesare : a) cererea pentru eliberarea actului de identitate (se eliberează gratuit la ghişeu);. Eliberarea actelor de identitate ( buletin ). Dacă îți expiră permisul, buletinul sau alt act în această perioadă, MAI.


Astfel , până când aceasta se termină, actele vor continua să fie valide. Vezi alte acte necesare din Categoria Evidenţa Populaţiei. Miercuri: 8:- 16:30. Vineri: 8:- 13:30. Primiri cereri și eliberări acte de identitate.


Dacă nu ați găsit informațiile necesare aici, va invităm să navigați pe pagina web oficială a Direcției Județene de Evidență a Populației.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts