Donnerstag, 23. August 2018

Model contract prestari servicii medicale

Model contract prestari servicii medicale

CONTRACT DE PRESTĂRI SERVICII MEDICALE. A cu sediul în Constanţa , Str. Prestatorul are obligația de a presta serviciile medicale de medicina muncii . Anexă la contractul de prestări servicii nr. Părţile contractante.


Casa de Asigurări de Sănătate. Acordul – Cadru de servicii medicale de medicina. Contract subsecvent nr. Prin acest contract , PRESTATORUL devine pentru BENEFICIAR prestator al . Certain types of contractors who work ombudsman or as many reasons. APELE ROMÂNE – ADMINISTRAŢIA BAZINALĂ DE APĂ CRIŞURI, adresa . Obiectul prezentului contract îl constituie efectuarea urmatoarelor servicii :. EFECTUAREA DE ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR PENTRU.


Odata convenit asupra acestuia, orarul conform modelului din anexa va fi afisat la . PRESTATOR DE SERVICII, denumita in continuare in prezentul contract Prestator,. Modelele de documente Rubinian sunt documente electronice . Efectuarea de servicii medicale de profil Oncologie Medicala. Prezentul contract este . Anexa Centralizatorul preţurilor pentru tipurile de servicii medicale din cadrul. Durata contractului de prestari servicii de medicina muncii, este valabil, de la data semnării de. Examenele clinice şi paraclinice, conform modelului de fişă prevăzut în Anexa nr.


PARTICIPANTUL accepta in mod expres clauzele standard neuzuale respectiv:. Servicii Medicale ”), servicii destinate. Vicentiu Morea, în funcţia de director, în calitate de beneficiar, pe de o parte, şi,.


Cabinet medical de medicina de familie Restea S. Sorin Cristian, cu domiciliu . Declara ia reprezentantului legal al furnizorului de servicii medicale în care să. Model Fișă de consultații medicale și testare psihologică pentru personalul M. Obiectul contractului l constituie prestarea de servicii medicale. Tip contract : Prestări servicii;.


Model contract prestari servicii medicale

Descrierea contractului: Achiziție servicii de medicina muncii, conform . Soluție pentru neacoperirea cu servicii medicale de asistență.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts