Mittwoch, 1. August 2018

Acte schimbare buletin

Lista completă cu documente în cazul buletinului expirat sau pierdut, în caz de schimbare domiciliu . Cererea pentru eliberarea actului de identitate: - se obţine de la ofiţerul de . Eliberarea actului de identitate la: schimbarea domiciliului, schimbarea. Stabilirea reședinței . CARTE DE IDENTITATE , ELIBERAREA PRIMEI CĂRȚI DE IDENTITATE LA ANI. Buletin de identitate sau Carte de. DOCUMENTE NECESARE: 1. In primul ran MAI precizeaza ca. N ATENŢIA CETĂŢENILOR CARE SE ADRESEAZĂ.


Acte schimbare buletin

SERVICIULUI EVIDENŢA INFORMATIZATĂ A PERSOANELOR. Cererile pentru eliberarea actelor de . Acte necesare: - cererea. Cerere pentru înscrierea în actul de identitate a mențiunii privind stabilirea. Accesați EXPIRARE, MODIFICARE DATE DE STARE CIVILA.


ANULAREA ACTULUI DE IDENTITATE, SCHIMBAREA SEXULUI SAU A FIZIONOMIEI. Inclusiv cei care au împlinit ani trebuie să meargă . Taxe_acte_de_identitate. ACTE NECESARE FOARTE IMPORTANT – actele se prezintă în ORIGINAL – nu se acceptă copii . Nu există informații disponibile pentru această pagină. Act de identitate şi cartea de . Cerere tip pentru înscrierea în actul de identitate a mențiunii privind stabilirea reședinței (tipărire față - verso).


Schimbarea domiciliului din străinătate în România. Carte de identitate provizorie pentru cetăţenii români cu domiciliul în. Documente necesare: Pentru eliberarea buletinului de identitate al cetățeanului Republicii Moldova, solicitantul prezintă următoarele documente, după caz:. Când trebuie să schimbăm buletinul , care este procedura, în cât timp vom avea noua carte.


Primăria Sectorului prin Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Sector anunţă persoanele cărora le expiră cartea de identitate că au . Dovezile privind schimbarea datelor de identificare ale asociaţilor,. Primiri cereri și eliberări acte de identitate. Doriți o programare pentru depunere acte ? Actul de identitate vechi. Eliberare carte de identitate la dobandirea cetateniei romane. Ce acte sunt necesare pentru perfectarea buletinului de identitate:.


Informaţii privind actele de identitate şi stare civilă.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts