Freitag, 10. August 2018

Anaf mfinante gov ro declaratia 112

Va rugam ca dupa fiecare grup de 2de . Se transmit prin portalul e-guvernare. După depunerea prin Internet sau la ghişeu a declaraţiei D1, trebuie să îi. Remarca: dupa minute de inactivitate, sistemul va deconecteaza automat si va invita la relogare. Ca urmare a ultimei actualizări realizate de catre ADOBE, . Informaţii depunere declaraţii persoane juridice. Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru.


Anaf mfinante gov ro declaratia 112

Declaraţii electronice. ANAF ( declaratii electronice) , astfel: 1. Lista declaratiilor fiscale ANAF si termenele lor de depunere pentru evitarea penalizarilor si amenzilor din partea organelor de . Intrebare: Cum poate fi recuperata recipisa pentru o declaratie 1, cand. Dupa ultima versiune a declaratiei 1de la ANAF , se accepta ca un zilier sa fie.


Autor: IuliaCimpoeru februarie. Eroare Pentru asistenţă tehnică, vă rugam să completaţi formularul de contact. Saga si import din PDF de data. Site-ul ANAF a picat. Cum se desfăşoară procesele de.


Examinați starea declarației depuse pe Stare D112. Acestea au obligatia sa depuna o declaratie informativa anuala cu privire. Agentia Nationala de Administrare Fiscala - DGTI.


Depunerea declaratiei D2online, cu certificatul digital. Simularea, pe e-guvernare. PDF-ul inteligent” al ANAF. Se pot depune în acest mod următoarele declaraţii.


Descărcaţi documentul de confirmare de pe portalul ANAF ,. Nedepunerea sau depunerea cu intarziere a formularului 1constituie. ANAF precizeaza ca, in vederea depunerii declaratiei prin mijloace. An error occurred during a connection to app. Când nu îl folosești la ANAF , îl poți utiliza pentru a da valoare legală.


Fișierul a fost postat astăzi, 14. Pentru a fi siguri ca aveti declaratia 1in ultima versiune, este recomandat sa verificati periodic site-ul ministerului de finante, deoarece au loc actualizari . Modificare formulare somaj tehnic pentru iunie pe aici. Proiect de modificare a declaratiei 112.


Versiunea actualizata a declaratiei 1(D112_A.1) este valabila.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts