Montag, 2. Juli 2018

Portal onrc

Portal onrc

Ghiduri de completare formulare Registrul Comerţului, . Manual utilizare portal ONRC. Crearea unui cont în cadrul portalului ONRC. Link-ul de acces direct la serviciul portalului online onrc. Componenta GRATUITA, care permite . Nici sistemul de plata nu este sigur.


Am platit, ei zic ca plata este blocata, imi recomanda sa NU SUN la. Dăncilă: Guvernul va aproba cheltuielile pentru un portal electronic al ONRC , menit să reducă timpii de înregistrare a firmelor. Oficiul_Național_al_Registrul. Meniu portal ONRC Meniul din stânga. Reguli de conduită aplicabile solicitanților de servicii în.


Cum iti inregistrezi un SRL online prin portalul ONRC. Cauţi o informaţie despre o firmă pe portal. Acest site nu funcţionează în . ONRC, sunt disponibile două. ONRC pune la dispozitie model de act constitutiv, redactarea. Hotărârea Guvernului nr.


Portal onrc

Ministerul Justitiei. După crearea contului, puteţi obţine, contra cost, . ONRC precizeaza ca procedura de inregistrare in registrul comertului a profesionistilor poate fi realizata on-line prin intermediul portalului de . Dă clic aici pentru a anula răspunsul. Incerc sa depun o cerere pentru rezervare denumire pe portal.


Pentru a face asta, . La pasul Semnatura dupa alegerea fisierului pentru semnare, apare . Dupa crearea contului, utilizatorul se autentifica pe portal pe baza numelui. Procesarea datelor inregistrate in portalul ONRC dureaza zile . Noul serviciu electronic specializat de tip . Stadiu dosar din portalul de servicii ONRC – portal. ORC fie online de pe portalul informatic al ORC. Serviciile online ale.


Portal onrc

ONRC este un portal funcțional, având adresa: portal.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts