Freitag, 27. Juli 2018

Descarcare declaratii 394

Pentru a descarca declaratii fiscale dati clic dreapta pe declaratie si apoi save as sau save link as. Potrivit acestui act normativ, declaratia 3, folosita pentru. Prin urmare, noiembrie devine termenul-limita de depunere a declaratiei 3. Declaratia 3- termen de depunere. Termeni de cautare: declaratia 3, d3, decl 3, declaratie 3, termen depunere declaratia 3. Posibilitatea de a solicita specialistilor VBMSOFT functii de import de date din formate specifice.


Descarcare declaratii 394

Este evident ca formularul 0si declaratia 3, o data cu modificarea lor,. Fie că discutăm despre declarațiile D10 D11 D30 D3(VIES) D3,. Iată cum funcționează acestă aplicație când folosești programul DECLARAȚII. Răspuns declaratia 394. Calendarul obligatiilor fiscale insumeaza toate declaratiile sau formularele care trebuie.


PENTRU A DESCARCA PDF INTELIGENT (D 3) – CLICK AICI. Atentie ultimele declaratii fiscale le descarcati din prima pagina a siteului sectiunea din. De asemenea, aveti nevoie de DUK Integrator, pe care il puteti descarca. Prima depunere a D3în varianta completă, modificată și actualizată prin ordinul nr. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, joi seară, instituirea stării de alertă la nivel naţional, din data de mai, pentru o perioadă . J se adreseaza doar contribuabililor care isi genereaza fisierul xml din aplicatiile informatice . Model de declaratie pe propria raspundere -activitati independente.


In declaratia 3nu se raporteaza operatiunile scutite de TVA. Care este structura . Acestea pot fi corectate atunci când sunt constatate erori în declaraţia iniţială, prin depunerea unei declaraţii rectificative, putând fi remediate astfel erori . Fiecare contribuabil poate descarca versiunile de test publicate de ANAF . Am o problema cu extensia DECLARATII ANAF: Am descarcat ultima. Aplicație PDF vizualizare declarații ANAF.


Descarca declaratie -de-avere-alexandru-dora. Forumul Softpedia forum. Android › Aplicatii Android forum. Verificare stare declaratii depuse – D10 D11 D20D30 D39 D3,.


Descarcare declaratii 394

Pe site-ul DGRFP Arges a fost publicat un comunicat util cu privire la noutatile aduse de declaratia 394. Click aici pentru a descarca declaratia. Tutorial pus la dispozitie de Saga Software SRL Intocmirea declaratiilor 3si 300.


SEAP, odata cu documentatia de atribuire, o declaratie pe propria.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts