Donnerstag, 26. Juli 2018

Formular pontaj lunar

Formular pontaj lunar

Bp - boala profesionala, N - Absente nemotivate. Am - accident de munca, Prm - program redus maternitate. FOAIE COLECTIVA DE PREZENTA ( PONTAJ ) . Va supunem atentiei in cele ce urmeaza un model de pontaj - foaie. Dupa cursa depunerii declaratiilor (trimestriale si lunare ) din aceasta . Vezi in acest articol abordarea mea legata de realizarea unui model de pontaj in Excel. Cu ajutorul acestui soft, se poate introduce pontajul planificat si se poate urmari gradul de ocupare zilnic sau lunar , in format tabelar sau prin fisa . Cum se ține pontajul angajaților?


Formular pontaj lunar

Nu există soluții obligatorii, astfel încât angajatorul poate folosi: condica de prezență, un pontaj manual sau automat, o foaie . Formularul pentru pontaj este aplicabil pentru un numar marit de angajati;. Avantajele Produsului:. Ei au un orogram reglementat de ARR , cu perioade de odihna si pauze la ore, ore. Sumarul Sosirilor și Plecărilor pentru toți angajații și pentru fiecare zi a unei luni.


Raportul evidențiază gradul de disciplină al . FORMULAR DE ÎNREGISTRARE A PREZENȚEI ZILNICE LA GRUPĂ. Unitatea de învățământ: An școlar: ______ Luna: Nr. Nexus pontaj webapp pontaj lunar personal.


Formular pontaj lunar

Fluturaşul lunar de salarizare (slip -pay). Am creat mai multe tipuri de formulare pentru culegerea datelor. Codul indemnizatiei se preia de pe spatele formularului de concediu de boala. Strucura fisierului pentru import pontaje lunare.


Copie foaie de pontaj ,semnata . Foaie de pontaj , Situatie recapitulativa salarii lunara. Balanta analitica pentru gestiunea de valori materiale, obiecte de inventar, mijloace fixe. Evidenţa timpului de muncă este dusă lunar în tabelul de evidenţă a timpului de.


Formular pontaj lunar

Concomitent, în baza tabelelor de pontaj lunare , în subdiviziunile cu regim de . Fisele de pontaj lunar pentru salariatii SJUP. Pentru personalul de informari operative se va intocmi pontaje pentru fiecare . Pontaj personal medical. Toate drepturile rezervate. Cerere de finanțare = Formularul completat de către solicitant în vederea.


Anexa – Fișa lunară de pontaj și Anexa – Raport lunar de. Facem precizarea că înscrierile efectuate în alt registru decât cel achiziţionat de la ITM Harghita se vor transcrie în . Venituri nete salariale lunare , conform Ordinului M.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts