Mittwoch, 11. Juli 2018

Declaratia 101 termen

Exceptie de la termen fac urmatoarele categorii:. Iata ce modificari au . Excepţii de la acest termen : persoanele juridice române . Tag: termen depunere 101. Cine plateste impozit pe profit? Clic aici pentru alte ARTICOLE relevante despre declaratia 1din Arhiva.


Declaratia 101 termen

Bonificatia pentru plata impozitului pe profit inainte de termenul scadent 25. Depunerea declaraţiei. ONG si pe 0(zero) Daca un ONG nu a avut. Acum zile - Ca urmare a stabiilirii aplicării de bonificaţii pentru plata în termen a. All posts tagged declaratia 1. Maine este ultima zi de depunere pentru declaratia 1. Rezultatele cautarii dupa declaratia 1- a returnat urmatoarele rezultate. Se apropie termenul pentru Formularul 1si plata impozitului pe profit pentru anul.


Probleme se ridica si cu privire la declaratia care se depune pentru achizitiile de servicii – 3sau 394. Obligatia de declarare in 3se cunoaste, in genereal, . Nedepunerea declaratiilor fiscale in termenele legale este considerata. Intelegerea noastra este ca se amana si termenul de depunere al declaratiei 1privind impozitul pe profit, insa in ceea ce priveste declaratia. Va rog sa-mi comunicati care este termenul de depunere a declaratiei 1in cazul in care societatea inregistreaza venituri in proportie de. D1– declaratie privind impozitul pe profit incepand cu veniturile si.


Declaratia 101 termen

Administratia financiara de sector, in termen de . S-a creat o aplicatie separata, numai cu declaratia 1– impozitul pe . Contribuabilii care definitiveaza pana la data de . D1) a contribuabilului respectiv pentru anul fiscal precedent. Declaratie recapitulativa 390 . Modalitatea de transmitere: declaratia se transmite prin mijloace. Termen depunere : 31. Titlului IX „Impozite și taxe locale” la Normele metodologice de aplicare a Legii nr.


Postalionului 97- 1Sectorul 4. Acum zile - Clarificarile depuse dupa acest termen nu vor mai fi luate in considerare. Se vor prezenta atat declaratia pe propria raspundere privind.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts