Freitag, 13. April 2018

Primaria constanta acte necesare

Acte necesare pentru diferite tipuri de solicitări. Serviciul Public de Impozite și Taxe Locale Constanța. Act administrativ emis pentru desfășurarea activității.


Primaria constanta acte necesare

Comerț și prestări servicii. C, incinta City Park Mall - etajul I, aripa noua. Declaratia de casatorie, se face personal , de catre viitorii soti , in scris , la primaria locului de domiciliu sau de resedinta a unuia dintre ei. Casatoria se incheie . Nume document, Descriere document, Tip document, Descarcă.


Certificat de inmatriculare al autovehiculului . ACTE SI CRITERII NECESARE INTOCMIRII DOSARULUI PENTRU UNITATI LOCATIVE MODULARE( HENRI COANDA):. Constanta in care se desfasoara activitati economice acte. Criterii de eligibilitate in vederea . SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR DE PAŞAPOARTE CONSTANŢA. Neprezentarea unuia dintre aceste acte în original atrage după sine.


Primăria va emite și autorizație de construire. ACTELE NECESARE PENTRU ELIBERAREA CERTIFICATULUI DE. Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța , . Eliberări acte de identitate. ACTE NECESARE PERSOANEI CU DEFICIENŢĂ FUNCŢIONALĂ GRAVĂ: - copii după actele de . Buna dimineta, Putem depune actele online, pentru varsta de ani?


Ajutorul de deces se suporta integral din bugetul asigurarilor sociale de stat. Descarcă fișierul : acte necesare pt AJUTORUL DE DECES PRIN POSTA. Operatorii economici din Constanța trebuie să știe că reînnoirea avizului. Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că veți avea cea mai bună experiență pe site-ul nostru.


Pentru calatoria cu pasaportul temporar este absolut necesar sa verificati. Decebal Făgădău a implementat programul ”INFANT“ în Constanţa pentru o schemă de. Ce documente sunt necesare. Copii după actele de identitate ale solicitanţilor care să ateste domiciliul stabil în Constanţa;. Tribunalul Constanța, secția a II-A Civilă,.


Detalii despre ajutorul de încălzire. Acte de proprietate - original sau copie legalizata ;. Actele necesare acordării ajutorului de deces, după caz, sunt:. Incepând cu data de 17.


Mai multe detali aici.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts