Donnerstag, 12. April 2018

Acte necesare buletin 14 ani timisoara

Eliberarea primului act de identitate la împlinirea vârstei de ani. Nu este necesar să vă autentificaţi în sistem. Pentru plăţile efectuate în ziua precedentă depunerii cererii, nu este necesar să prezentaţi dovada achitării taxei. Acte necesare pentru eliberarea actului de identitate (carte de identitate sau buletin ). Hotel Del Corso Timisoara - Cel mai nou hotel de stele din Timisoara.


In vecinatatea hotelului clientii pot servi masa in restaurantul cu. Documente necesare. La împlinirea vârstei de ani , minorul se prezinta la ghiseul serviciului public comunitar de . Se vor prelua cereri pentru eliberarea actelor de identitate solicitate. Municipiului Timișoara , nefiind necesar să se autentifice în sistem.


Eliberare primul act de identitate la împlinirea vârstei de ani. Informatii generale despre actul de identitate. Actul de identitate valabil al însoțitorului.


Certificatele de naștere ale copiilor cu vârsta mai mică de ani , după caz, original și. VEZI ALTE ACTE NECESARE DIN CATEGORIA Evidenţa persoanelor. Cererea tip, împreună cu actele necesare se depun personal la sediul. ELIBERAREA ACTULUI DE IDENTITATE LA IMPLINIREA VÂRSTEI DE ANI. Miercuri, Joi, Vineri.


Consiliul Judetean Timis - Primaria Timisoara - Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Timişoara. Prefectura Timis - Serv. Pasapoarte - Timis LIVE. Xerocopie dupa certificatul de nastere(pentru copii sub ani ) sau buletinul.


Acte necesare buletin 14 ani timisoara

Buletinul sau cartea de identitate. Direcţia Regională Vamală Timişoara - Biroul Vamal de Interior Caras-. Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Pius Brînzeu Timişoara. Audiențe Manager: Luni 12:00- :0 Joi 12:00- :00. SÂNNICOLAU MARE - Bv.


Cum să-ţi faci paşaport temporar la urgenţă – costuri, durata, acte. Cum să-ți faci pașaport simplu electronic pe ani , simplu și rapid. Cererile pentru eliberarea de pasapoarte individuale pentru copii sub ani se. Sunt necesare actele de stare civila si taxele mentionate anterior si se .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts