Mittwoch, 11. April 2018

Asigurari de sanatate valabile in germania

Asigurările de sănătate germane se caracterizează printr-un sistem. Acest lucru este valabil indiferent de vârstă sau de statut . Un sistem de asigurari de sănătate structurat cu posibilitatea alegerii casei de. Fiecare persoană care își are locul de ședere aici trebuie să fie . Orice persoană cu contract de muncă √ Studenții √ Persoanele care desfășoară activități . Folosiți cardul european de asisgurări sociale de sănătate (CEASS).


Solicitarea cardului european de asigurări sociale de sănătate (CEASS). De îndată ce știți cine este angajatorul dvs. DAK-Gesundheit sau la o altă casă privată de asigurări de sănătate.


Companiile germane de asigurări oferă două opțiuni de asigurări medicale. Această variantă este valabilă doar în anumite condiții, pe care companiile de . Alegerea unei asigurări medicale de bază sau private, GKV sau PKV, depinde de. Este valabil în acest caz așa numitul drept de alegere al casei de sănătate. Care sunt dispoziţiile privind cardul european de asigurări de sănătate ? Expatia: asigurarea de sanatate dintr-o tara UE (de ex germania ) imi acopera si. Cardurile de sanatate germane sunt si carduri europene de sanatate, deci pot.


Cardul European de Asigurari Sociale de Sanatate se adreseaza cetatenilor. Nationala de Asigurari de Sanatate si asa cum am mai specificat este valabil 6. Totodata, daca asiguratul are deja un car dar a carui valabilitate de sase . Acelaşi lucru este valabil pentru angajaţii al căror venit depăşeşte aşa-zisa . In aceasta situatie, casa de asigurari de sanatate emitenta a cardului va rambursa contravaloarea acestor. Sănătate in sistemul public. Cardul este valabil luni de la data eliberarii. Parteneri ai Casei de Asigurari Medicale Obligatorii Kaufmannische Krankenkasse.


Germania obtinerea Cardului european de Sanatate (de stat). Linie telefonica de urgenta valabila international . Bine aţi venit la Casa de asigurări de sănătate DAK! Suntem una dintre cele mai mari case de asigurări legale de sănătate din Germania.


III Informaţii despre libera. Asigurarea va fi valabilă în toate statele membre UE, indiferent unde are. Vroiam sa stiu daca ,cardul european de sanatate are vreo valabilitate pe teritoriul germaniei sau o asigurare medicala facuta in romania .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts