Freitag, 2. Juni 2017

Pfa adeverinta de venit

Pfa adeverinta de venit

Aceasta se numara printre cele mai solicitate acte la ghiseele . Stiri si noutati pentru PFA - Persoana fizica autorizata. Sunt angajata (cim aproape ani vechime) si detin un pfa. Cum si de unde pot obtine o adeverinta cu veniturile realizate ca pfa in perioada . Morela, iti raspund eu. Ca si PFA , decizia de impunerecare iti vine de la administratia financiara este adeverinta de venit. Suma adeverinta venit PFA norma de venit - Răspunsuri.


Pfa adeverinta de venit

Adeverinta venit net pfa - Răspunsuri Avocatnet. Ce valoare se inscrie daca exista doar. In cazul de mai jos, reprezentantul unei intreprinderi individuale are nevoie de o adeverinta de venit. Vom vedea ce valoare se trece in . Intrucat valoarea nominala a tichetelor se include in venitul brut lunar din salarii si se impoziteaza.


Cine elibereaza adeverinta de venit. Persoane fizice autorizate ( PFA ) - Act de identitate si - dovada emisa de. Documente care atesta statutul de PFA , emise de catre autoritatile competente.


Pfa adeverinta de venit

ADEVERINTA privind veniturile realizate in anul anterior. Documentaţie specifică PFA (pentru persoane fizice autorizate) - documente . Venituri totale realizate în luna anterioară depunerii cererii ? Studenţii a căror familie nu a realizat pe ultimele luni un venit net lunar mediu. Primărie, în cazul în care se primeşte ajutor social pentru. PFA , întreprinderi individuale sau familiale, . Salariat – Act de identitate si adeverinta eliberata de angajator care poarta.


Dacă acea persoană face dovada că e salariat (depune o adeverință de salariat la organul fiscal), atunci norma de venit se înjumătățește și . Aceste venituri sunt supuse impozitării în funcție de specificul activității,. Infiintare PFA -Acte necesare la PFA. Declaratie pe propria raspundere ca nu realizeaza venituri sau documente justificative ca . Salutare, Am PFA cu norma de venit pe Consultanta IT.


Pfa adeverinta de venit

Am luat si o adeverinta de venit. Suplimentar pentru PFA care obtin venituri pe baza de norma de venit. Se poate acorda un credit rapid fara adeverinta de venit ? PFA SI AM LUCRAT CONSULTANT. Certificatul de inregistrare la Registrul Comertului, in cazul PFA -urilor, copie. Dacă sunt salariat – Act de identitate si adeverinta eliberata de angajator care poarta.


Dacă sunt persoana fizica autorizata ( PFA ) – Act de identitate si dovada. Descarcă un model de adeverință salariat în format editabil (.doc) sau în format gata de printat (.pdf).

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts