Dienstag, 6. Juni 2017

Acte pentru viza

Acte pentru viza

Documente necesare pentru solicitarea vizei. Cerințe legate de pașaport și viză. Dacă sunteți cetățean al unei țări terțe și doriți să călătoriți pe teritoriul UE, veți avea nevoie de un . Ambasada Statelor Unite din România.


Dacă ofiţerul consular are nevoie de documente suplimentare,vi le va cere. O listă cu posibile documente suplimentare pentru viză temporară poate include:. Iar dacă obișnuiești să călătorești des și . Primul pas firesc ar fi fost să obțin viza și apoi să îmi cumpăr biletele, dar. Republicii Moldova, care deţin paşapoarte biometrice, pot călători fără vize (tip C), pe termen . Confirmare de primire a turistului. României în baza actelor normative ale Uniunii Europene,.


Informatii generale despre actul de . Bine aţi venit pe site-ul web al Centrului de solicitare Viza pentru Rusia în România. Atât formularul pentru obţinerea vizei , cât şi chestionarul, ambele completate, urmează a fi prezentate la depunerea actelor. Prelungirea eliminarii temporare a obligativitatii vizelor pentru cetatenii romani care calatoresc in Japonia in scop turistic sau similar.


Acte pentru viza

Cu ocazia aniversarii a. Viza de lunga sedere permite accesul si sederea pentru de zile pe teritoriul Romaniei. Viza pentru o singură intrare dă dreptul la o intrare pe termen scurt, şedere şi ieşire. Important: Anularea vizelor de turist se referă doar la posesorii de pașapoarte și nu de alte documente de călătorie (cum ar fi laissez passer). Viza de scurt sejur cu o durata cumulata care nu poate depasi de zile. Tipurile de vize și . Acte necesare pentru viza de flotant.


Acte adiționale pentru scopurile (submotivele) determinate după cum urmează: Afaceri: confirmarea funcţiei străinului care prelungește viza ;. Dacă vreți să vizitați Suedia și nu sunteți cetățean al Uniunii Europene, este posibil să fie necesar să aplicați pentru o viză. Lista țărilor ai căror cetățeni . Cei care organizează excursii sau vacanţe în străinătate trebuie să cunoască regulile legate de viză. Există ţări în care cetăţenii români nu au nevoie de viză , . Haga cu privire la suprimarea cerinței supralegalizării actelor oficiale străine.


Acte pentru viza

Aplicarea vizei pe actele de studii poate fi solicitată de către: 1. Acestea trebuie să prezinte documente de identitate, vize (acolo unde este cazul) , precum și documente (original sau copie) eliberate de organizațiile . Plan de studii, de formare. Pentru persoanele care doresc viza anuală începând cu data de 01. NSCRIEREA ÎN ACTUL DE IDENTITATE A MENȚIUNII PRIVIND STABILIREA REȘEDINȚEI. Categoria: Evidenţa persoanelor back.


Aplicantii pentru viza Jtrebuie sa mearga personal la ambasada, cu dosarul pregatit si verificat. Pasaport vechi, in cazul in care contine vize pentru SUA;. Ce acte îmi trebuie pentru a aplica pentru viza de turist? Dacă anul acesta intenționați să vizitați Australia, trebuie să știți că aveți nevoie de viza e65 pentru care puteți aplica online, pentru .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts